Nevena Đurić: Đilas uhvaćen u krađi? Pa to mu je uža specijalnost!

Sve se slažem, samo 30% ima N1 i Novu S, plus imaš masu tviteraša, instagram korisnika, jutjub prati dobar broj ljudi... Idem logikom traži način, nemoj samo kukati. Koliko ljudi prati Ivana Ivanovića i Kesića? Hoću reći da se moraš boriti ako ti je stalo.
Normalno je,ako hoces iole istinu,treba traziti sta kaze i druga strana,a ne samo ova jedna.Uvek je istina tu negde izmedju.

Đido krao ugalj iz Kolubare, i poturao blato...
To pitajte gospodina Grcica V.D Direktora EPS-a,zasto su sva beogradska stovarista puna Kolubarinog uglja,a radnici jos nisu dobili ugalj koji redovno pisu za grejanje i to sto blato ide za T.E.

Pričamo o nepismenoj većini koja samo menja slike na zidu, od Tita na ovamo... Nemoj da se šalimo.
Ako neko nece da sazna istinu,mozes da mu pises i pricas sta hoces,nema sanse da ga ubedis da nije tako kako pricaju na Pinku i RTS-u

Za Djilasa nema nacina nikakvog da prosledi i da se iskaze njegov demanti,na javnim glasilima.Sam Vucic ga je nazvao "Lopovom" mnogo puta,pa i njega ceka tuzba,kada izgubi imunitet.

Kao što rekoh, pričati o tome da se ne može pobediti jer vlast drži medije ne pije vode, jer su ih držali i DS. Nemoj da se zaboravi samo čije je Vučičević kuče bio pre Vučka, sa kim je imao Press, ko mu je kupio prvi rolex i kad itd.

Kao što rekoh, pričati o tome da se ne može pobediti jer vlast drži medije ne pije vode, jer su ih držali i DS. Nemoj da se zaboravi samo čije je Vučičević kuče bio pre Vučka, sa kim je imao Press, ko mu je kupio prvi rolex i kad itd.
Tadic je dozvoljavao opoziciji normalno da se pojavljuju na svim medijima.Djilasu to nije dozvoljeno,jel ti mislis da Djilas nece da dodje i da izjavi njegovu stranu gledanja na sve ovo sto se desava.Bili su sve vodje pocepane DS stranke i raznih drugih opozicionih stranaka u gostima na ove dve televizije,samo Djilas nema pristupa tim olosima.

Tadic je dozvoljavao opoziciji normalno da se pojavljuju na svim medijima.Djilasu to nije dozvoljeno,jel ti mislis da Djilas nece da dodje i da izjavi njegovu stranu gledanja na sve ovo sto se desava.Bili su sve vodje pocepane DS stranke i raznih drugih opozicionih stranaka u gostima na ove dve televizije,samo Djilas nema pristupa tim olosima.

Nisu baš bili ravnopravni uprkos činjenici da naprednjaka jeste bilo.

Ok, sada se postavlja pitanje, zašto neko od drugih opozicionih nije govorio o tome? Ili im je ponos i ego ispred interesa građana? Da li onda, kao takvi, zaslužuju vlast? Mislim, meni ne treba predsednik koji neće da razgovara sa bilo kojim građaninom, tu mora da se isključi lična netrpeljivost. Meni i deluje da ovaj još uvek vlada samo zato što se ovi glođu kao psi nepotrebno.

Nisu baš bili ravnopravni uprkos činjenici da naprednjaka jeste bilo.

Ok, sada se postavlja pitanje, zašto neko od drugih opozicionih nije govorio o tome? Ili im je ponos i ego ispred interesa građana? Da li onda, kao takvi, zaslužuju vlast? Mislim, meni ne treba predsednik koji neće da razgovara sa bilo kojim građaninom, tu mora da se isključi lična netrpeljivost. Meni i deluje da ovaj još uvek vlada samo zato što se ovi glođu kao psi nepotrebno.
Ucenjeni su na razne nacine i onda moraju da mu klicu.

Opet dolazimo do bitne stvari... Ako je neko ucenjen, on onda ima nešto što nije radio kako treba i ima razlog da bude ucenjen. Nameće se pitanje, da li nam trebaju takvi opet? Nisu sigurno ucenjeni dobrim delom, nego nedelom.
To sto se ti pitas,pitaju se pametni ljudi,ali zaludjeni i zastraseni,nemaju vremena da razmisle svojom glavom.

Back