Neuzvracena ljubav......

Poruka
21.519
Vecinska Srbija je iz srca navijala za Hrvatsku na svetskom prosle godine, Djokovic navija za Hrvate i javno se time hvali, a ja sada citam komentare na hrvatskim portalima i otprilike odnos je 5:1 da je Luka Jovic kako kazu osrednje talentiran nogometas i da je Real pogresio sto ga je platio 60 miliona...

Da ne bude da banalizujem, pogledajmo elite. Hrvati su se istakli u Prvom svetskom ratu kao najhrabriji austrougarski vojnici kada treba klati srpske zene i decu, a Srbi u tom trenutku najveci pobednici i stradalnici na planeti prave zajednicku drzavu sa njima koji su porazeni i koji nemaju drzavnost ravno hiljadu godina...

I oni nam se na sve to zahvaljuju genocidom 1941-1945. I mi opet pravimo jos jednu drzavu sa njima. I danas mi smo stalno iznenadjeni kad oni naprave neki ocigledni antisrpski gest.

Hrvati normalno dolaze u Beograd, hvala Bogu niko ih ne dira, a znamo kako prolaze Srbi kod njih.... Na primorju se lupaju automobili sa srpskim reg. tablicama, vaterpolisti Zvezde se lincuju, itd....

Mislim da su Srbi, barem vecina iskreno verovali u bratstvo i jedinstvo, dok je takvih Hrvata bilo jako malo... I danas, mi njih dozivljavamo kao nase, mi se radujemo njihovim uspesima jer kako cesto kazemo, normalno da mi je Hrvat blizi i drazi od nekog tamo Francuza i Nemca, ali oni to tako ne dozivljavaju. Njima jeste drazi Francuz i Nemac jer sa njima nisu ratovali i kod njih nadjacava taj animozitet i rivalstvo, dok mi, Srbi, i posle svega sto se desilo Hrvate percipiramo kao bracu jer pricamo istim jezikom, slusamo istu muziku i gledamo iste filmove i onda nam zbog svega toga oni dodju blizi nego neki stranac.

Ko je ovde u pravu? Mi ili oni? Da li smo mi glupi, a oni pametni, ili smo mi normalni i humani, a oni pokvareni i zli...

Василије је ДБовац ....

Цео живот каналише праведан гнев за сопствену корист .... Нешто као Крстић ... Твитераш .....

Систем награђивања деструкције даје обилне плодове ...

Ситем награђује џене, мушкарце ... децу .. која уништавају .. Што више уништавају већа и виш енаграда ....

После се 'чудимо''Што је овакав свет'

Пита ли се ико од вас .. 'Ако Васлије ради стварно на нечему деценијама како да нем арезултата '

Замислите идете у пекару свако јутро остављате новац а хлеб недобијете ....

Када ћте схватити да плотичко економски ситем је ту само да Вас контролише ....и да сви 'спасиоци'

само живе од вашега времена рада труда

Kako onda objasnjavas ponasanje nasih elita poslednjih 100 godina ili jos bolje to sto je vecinska Srbija na Mundijalu navijala za Hrvatsku.... Sta mislis kako bi Hrvati reagovali na Modrica da je javno izjavio kako navija za Srbe???

Ма ко је бре навијао. Ми у кући смо умирали од смеха кад год приме гол.

Back