Neuzvracena Ljubav

coolio:
Zaljubio sam se u jednu devojku prvo smo bili prijatelji ali se u meni rodila ljubav, u pocetku nisam bio siguran da je to to, ali sam kasnije shvatio, nisam mogao da izdrzim i to sam joj otkrio, odgovor je bio negativan sto se toga tice i dogovorili smo se da ostanemo prijatelji. Mada posle toga imam osecaj da su nasi odnosi zahladneli. Bez obzira na sve to ja je ipak volim i kolko god zelim da se iskontrolisem uvek joj to podsvesno nabacujem kada kontaktiramo, mislim ne direktno ali posredno sigurno, znam da time necu nista postici jer me ne voli. U dusi mi je jako tesko. Ne bih voleo da joj to nabacujem jer znam da nema nista od toga ali ipak ne mogu da izdrzim. Ljubav je Ljubav. A stvarno nemam nikakvu losu nameru. Pa me interesuje pre svega misljenje onih zena koje su bile ili jesu u njenoj situaciji.

gusenje bilo, gusenje ostalo. ma koliko se trudili da se kontrolisete, izlete vam glupe recenice iz kojih proizilaze zelja za nama, ljubomora, bes, samosazaljevanje itd...

dodje mi da prekinem bilo kakav kontakt.

:P izvini, ali tako je

coolio:
Zaljubio sam se u jednu devojku prvo smo bili prijatelji ali se u meni rodila ljubav, u pocetku nisam bio siguran da je to to, ali sam kasnije shvatio, nisam mogao da izdrzim i to sam joj otkrio, odgovor je bio negativan sto se toga tice i dogovorili smo se da ostanemo prijatelji. Mada posle toga imam osecaj da su nasi odnosi zahladneli. Bez obzira na sve to ja je ipak volim i kolko god zelim da se iskontrolisem uvek joj to podsvesno nabacujem kada kontaktiramo, mislim ne direktno ali posredno sigurno, znam da time necu nista postici jer me ne voli. U dusi mi je jako tesko. Ne bih voleo da joj to nabacujem jer znam da nema nista od toga ali ipak ne mogu da izdrzim. Ljubav je Ljubav. A stvarno nemam nikakvu losu nameru. Pa me interesuje pre svega misljenje onih zena koje su bile ili jesu u njenoj situaciji.
Bila sam u takvoj situaciji. Hajde ti probaj da se staviš u njenu situaciju?
Drug si sa kolegicom koja te uopšte ne interesuje, sviđa ti se neka druga riba, imaš neke planove u vezi te ribe i sad ova tvoja prijateljica tebi stalno nešto između redova nabacuje a ti joj glasno i jasno rekao da nije tvoj tip. I šta bi ti?
Meni kada se to događalo, kao prvo iznenadi me i rastuži, jer shvatim da u meni ne vidi prijateljicu nego "žensko", onda htjela ili ne ohladim prema tom prijatelju, postanem nepovjerljiva i pokušavam da se distanciram i da mu ne stajem na muku.
Zaboravi svoju prijateljicu, tj zaboravi da je "žensko" i gledaj samo druga u njoj.
Tako je kako je, nisi njen tip, a tolike slobodne dkjevojke šetaju pored tebe. Osvrni se malo.

Back