"Neutralni" Vuk Kostić

pop80

Elita
Poruka
15.702
Na jednoj strani imamo sve glumce koji su podržali studente protiv esenes kriminalaca, na drugoj Buleta Goncića Čamu koji je uz vlast. Evo i neutralnog Kostića koji nije ni za jednu stranu ali ne podržava nasilje blokadera.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9753384/vuk-kostic-nasilje-protesti-blokaderi
"Od mene nećete dočekati da podržavam nasilje ili mržnju. Nikad neću huškati svoj narod protiv svog dok se sedi na rivi i cirka piće. Mi smo taj ples otplesali od 1941. do 1946. godine, tu mislim na Goli otok, jame i te stvari. Ako sada to ne shvatimo, evolutivno ne zaslužujemo da opstanemo na ovom svetu. Ne sme da padne više ni jedna kap krvi", napisao je glumac.

Screenshot_20250820-142619_Facebook.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Na jednoj strani imamo sve glumce koji su podržali studente protiv esenes kriminalaca, na drugoj Buleta Goncića Čamu koji je uz vlast. Evo i neutralnog Kostića koji nije ni za jednu stranu ali ne podržava nasilje blokadera.

"Od mene nećete dočekati da podržavam nasilje ili mržnju. Nikad neću huškati svoj narod protiv svog dok se sedi na rivi i cirka piće. Mi smo taj ples otplesali od 1941. do 1946. godine, tu mislim na Goli otok, jame i te stvari. Ako sada to ne shvatimo, evolutivno ne zaslužujemo da opstanemo na ovom svetu. Ne sme da padne više ni jedna kap krvi", napisao je glumac.

Pogledajte prilog 1772758
голи оток је био после 1945 крелцу глумачки...

и даљн данас тај анти српски титоистички систем владасрбијом и води је у пропаст...

To već ne znam, što reče ovaj soave, nenadležan sam za procenu.

Ipak, angažuju ga reditelji, producenti, ovi oni, valjda znaju šta rade.
On blage veze sa glumom nema.

Poznat po tome da je 'Sluzio vojsku' u doba DS-a, kada je imao vezu kod zutih, da se javlja u Generalstab poslepodne, valjda da im donese kafu i ode po sendvic.

I on je kao 'Sluzio vojsku' i kao lupetao ono 'Svaki Srbin treba da sluzi vojsku', bla bla truc.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9753384/vuk-kostic-nasilje-protesti-blokaderi

Pogledajte prilog 1772758

Све је јасно

Подржава структуру из 1944.г

Унук комунизма.

Back