neutralizatori štetnog zračenja

Čula sam da aluminijumska folija eliminiše štetna zračenja.

Nema ništa od toga.
Ne eliminiše zračenje ništa jer zraci prolaze kroz sve metale, nemetale itd..
Sa tim se slikaju metali i traže se unutrašnje greške u aluminiju, čeliku, i svim metalima pa i u našim plućima i kostima.

Jedino Pb (olovo) djelimično zadržava fiksni izvor i to koriste kod slikanja.

Problem su "nefiksni izvori" jer se zračenje nalazi i u malim nevidljivim česticama koje putuju kroz vazduh nošene vjetrom a to se ne vidi.
Najsigurnije je sakriti se negdje pod zemlju ali nemožeš tamo ostati vječno a i dovod vazduha iz vana je ponovo problem
Nema spasa od toga nevidljivog i opasnog zla.
Rešenje je zatvaranje radioaktivnog izvora i njegovo sigurno skladištenje.

ФАРАДЕЈЕВ КАВЕЗ....
Yes%20emoticon.gif
( за све врсте електромагнетних и електростатичких зрачења )

Šta sve može da neutrališe štetna zračenja po principu "uradi sam" . Reklamiraju se razne gluposti a šta je u realu.
(pretpostavljam da DiplomiraniD ima svoj patentirani izum)

šeme
šeme
šeme.....................
Propustio si da napomeneš da su sve te reklamirane gluposti veoma skupe!

Upravo sam zato i konstruisao zaštitnik koji je jeftin. Odgovorno tvrdim isto toliko efikasan kao i najskuplji a možda i efikasniji! I nije patentiran, svako ga može napraviti.
Ko ne zna neka dođe u SD napraviću mu besplatno!

Kako se izrađuje vidi se sa

Ali nije zdravo boraviti u njemu. sta je sad to?

Automobil je Faradejev kavez.

Pa verovatno da nije dobro dugo u njemu boraviti, jer nama treba interakcija sa okolnim poljem etra iz kojeg se napajamo. Ako smo dugo odseceni od energije iz okoline, naravno da venemo; ko usamljen covek, otprilike..

Dakle treba ga upotrebljavati po potrebi, samo kada je bas neophodno.

Inace postoje vec razvijeni specijalni materijali koji stite od EM negativnih zracenja, a mogu da se nanesu u tankom sloju i na kozu, i recimo da se premaze kuca time kao krecom, pa je zasticena.. Proguglajte, ima na engleskom dosta sajtova koji to nude da se kupi.

- - - - - - - - - -

Zepterov je dobar, ali skup ( za taj znam da je dobar).

A meni se cini jako dobra zastita i Tesla Scalar Ing. Gorana Marjanovica, i to onaj najjeftiniji sto prodaje (oni skuplji mi nisu bas nesto; isprobah mu sve)

Back