Truman
Elita
- Poruka
- 23.437
imaš li predlog za takav program savo savanoviću? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Instalirao sam ga ali iz nekog razloga ne mogu da ga otvorim.
Dakle imaš još negde velikih fajlova, uzmi neki program recimo https://github.com/Jelmerro/crossdirstat pa vidi šta ti uzima prostor.Obrisao sam ih ručno tako što sam išao na padajući meni Machine - Add i tamo mi je automatski podešeno na Virtual Box VMs folder iz kog sam obrisao neka dva fajla. To mi je oslobodilo hard za svega par gigabajta.
Имаш гомилу сличних програма.Овај се отвара тако што се појави мали прозорчић у експлореру када улазиш у поједине фолдере.Треба мало сачекати да учита величину фолдера и фајлова.Тражени фајл би требао да се налази у фолдеру Users.Instalirao sam ga ali iz nekog razloga ne mogu da ga otvorim.
hvala, mada odustao sam od toga. Fućka mi se za linux više.
Колико се сећам, кали линукс се не разликује посебно од Дебијана... Што ће рећи даније никакав проблем инсталација већ употреба разних алата.Izgleda da si u pravu. Digao sam ruke od kali linuxa.
Inače sam pratio uputstva za podešavanja sa youtube ali na mom laptopu to nije bilo izvodljivo iz nekog razloga.
Минт је пре 4-5 година имао најлепши clear type који сам икада видео. Касније им се то покварило, но после сам прешао на друге дистрибуције. У сваком случају прећи на Serif fontove oдносно Dejavu Serif Book. Oдлична читљивост на лаптоповима, а у неким дистрибуцијама је још додатно побољшана.po meni linux mint je najlepši mada ima on distribucija sijaset sigurno ima još lepih verzija a instalirao sam ga bio na keca