Neuspele operacije...

A sta se nas tice sta bi ON voleo. Treba da smo dopadljive sebi. Oni vole svasta :lol:
Ma ja da sam sama na svetu... nikad noge brijala ne bi... kako cu uzivati u starosti... ima da se zapustim... milina :zaljubljena:
Lazu te Chile, vole oni svasta nesto razlicito, radoznala su muska celjad, hoce sve da probaju i dozive, svuda da se nadju, da opipaju nesto novo... :malav:
Lazovcina jedna... idem da ga bijem... on ce meni :mafijas:
TakojeČile
Svaki muškarac mašta o tome da pipka dva zrna graška na dasci za peglanje :lol:
Znala sam ja to oduvek :malav:

Mm kaze da se njemu ti silikoni ne svidjaju, da ne bi mogao da bude sa zenom koja ima silikone u grudima... dok ako bi bile prirodno velike, kaze cak je i pozeljno... ja kazem a kad bi ja ugradila, kaze E kod tebe mi se sve svidja, i sa i bez... :malav:
Vecina prijatelja je istog stava... nijedan ne bi zeleo da mu devojka ili zena ima u sebi plastiku... mada nije na odmet ako ih ima prirodno...

Pitaj supruga da li je ikada bio sa devojkom koja ima silikone u grudima?

Gledam istoimenu emisiju, i neka gospodja nakon 12 godina, dolazi, operise viseci stomak, dobija navodno ravan stomak bla bla... poenta je da ona na kraju place od srece... puna je samopouzdanja, za nju pocinje nov zivot bla bla... pritom je inace debela... udata je... neprimetna... i sad joj se odjednom zivot menja iz korena sa plasticnom operacijom?!

Jel vi verujete da zaista postoje osobe kojima se svest promeni sa plasticnom operacijom?... u smislu samopouzdanja, kvaliteta zivota, svakodnevnog uzitka i srece?

PS. Ja godinama ne mogu da se nakanim da odem da operisem neki zdravstveni problem a ljudi u Amerikama operisu sve i svasta kao da idu do trafike...

Kakav je vas stav? Da li ste za plasticne operacije? Zasto ste za? Zasto protiv?

ceo život će da ima nesigurnost u sebi, to što pokušava je samo privid i može samo da pokušava, da laže sebe...a to se vidi
aj da razumem liposukciju, botokse i tako te gluposti, al neshvatljivo mi je da žene sa omanjim sisama dobiju potrebu da ugrade silikone kad su i male sise lepe sise...
al dobro

Jbmt koliko je Cickov muz namazan, kako joj proda mir u kuci, pa cirkus:lol:
Kazem ti ja da se on dobro ozenio... :lol:
vido sam onomad u kafani neko vino tamo privatna firma, negde gore vojvodina i odma sam se zapito jebbote dal je ovo čiletovo

sumnjam... nema nas tamo kod tebe dole... :)

- - - - - - - - - -

Ponovo sam gledala emisiju... doduse od pola... ovo je posao za psihijatra, ne za plasticara... kakvi su to likovi ljudi moji

Back