- Poruka
- 79.880
Svaka žena mašta da pipka muškarca - Rowentu 3200w sa ugrađenim wi-fi om.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja da sam sama na svetu... nikad noge brijala ne bi... kako cu uzivati u starosti... ima da se zapustim... milinaA sta se nas tice sta bi ON voleo. Treba da smo dopadljive sebi. Oni vole svasta![]()
Lazovcina jedna... idem da ga bijem... on ce meniLazu te Chile, vole oni svasta nesto razlicito, radoznala su muska celjad, hoce sve da probaju i dozive, svuda da se nadju, da opipaju nesto novo...![]()
Znala sam ja to oduvekTakojeČile
Svaki muškarac mašta o tome da pipka dva zrna graška na dasci za peglanje![]()
Mm kaze da se njemu ti silikoni ne svidjaju, da ne bi mogao da bude sa zenom koja ima silikone u grudima... dok ako bi bile prirodno velike, kaze cak je i pozeljno... ja kazem a kad bi ja ugradila, kaze E kod tebe mi se sve svidja, i sa i bez...
Vecina prijatelja je istog stava... nijedan ne bi zeleo da mu devojka ili zena ima u sebi plastiku... mada nije na odmet ako ih ima prirodno...
Pitaj supruga da li je ikada bio sa devojkom koja ima silikone u grudima?
ne moram da pitam. nije
Gledam istoimenu emisiju, i neka gospodja nakon 12 godina, dolazi, operise viseci stomak, dobija navodno ravan stomak bla bla... poenta je da ona na kraju place od srece... puna je samopouzdanja, za nju pocinje nov zivot bla bla... pritom je inace debela... udata je... neprimetna... i sad joj se odjednom zivot menja iz korena sa plasticnom operacijom?!
Jel vi verujete da zaista postoje osobe kojima se svest promeni sa plasticnom operacijom?... u smislu samopouzdanja, kvaliteta zivota, svakodnevnog uzitka i srece?
PS. Ja godinama ne mogu da se nakanim da odem da operisem neki zdravstveni problem a ljudi u Amerikama operisu sve i svasta kao da idu do trafike...
Kakav je vas stav? Da li ste za plasticne operacije? Zasto ste za? Zasto protiv?
Kazem ti ja da se on dobro ozenio...Jbmt koliko je Cickov muz namazan, kako joj proda mir u kuci, pa cirkus![]()
vido sam onomad u kafani neko vino tamo privatna firma, negde gore vojvodina i odma sam se zapito jebbote dal je ovo čiletovo
Kazem ti ja da se on dobro ozenio...
sumnjam... nema nas tamo kod tebe dole...
- - - - - - - - - -
Ponovo sam gledala emisiju... doduse od pola... ovo je posao za psihijatra, ne za plasticara... kakvi su to likovi ljudi moji
Kazem ti ja da se on dobro ozenio...
sumnjam... nema nas tamo kod tebe dole...
- - - - - - - - - -
Ponovo sam gledala emisiju... doduse od pola... ovo je posao za psihijatra, ne za plasticara... kakvi su to likovi ljudi moji
Cicak, svi smo mi za psihijatra![]()
Cicak, svi smo mi za psihijatra![]()
Sta nas briga!ali čini mi se da nema nam pomoći![]()
Da napravimo ti i ja grupu za medjusobnu podrsku"?![]()
Ako, ako...Ja svoj penicilin uzimam redovno![]()
Ja svoj penicilin uzimam redovno![]()
Chile pazi da se ne navuces na to, ako prestanes da ga uzimas da ne pocnes da kriziras bez njega...![]()
![]()
Za svaku boljku se nadje leka...
![]()