M
milosBG
Gost
Da li neko zna nesto vise o ovoj bolesti koze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna nesto vise o ovoj bolesti koze?
Od kojih biljaka su čajevi i kreme?Moj sin koji ima 20 godina, ima neurodermatitis zadnje 3-4 godine, a kao mali imao je ekcem. Sve smo probali, ali zvanicna medicina NEMA ili NEĆE DA KAŽE pravi lek. I mnogi travari, fitoterapeuti nisu pomogli. Ali, pukao mi je film kada sam pre par meseci, u beznadju, kupio jednu kremu koju sam platio 5.000 dinara, od jedne domaće firme koja je proizvodi. Da se razumemo, krema ima efekta, ali toliki novac za 50 ml kreme koja je sastavljena od supstanci koje kostaju najvise 400-500 dinara. Tada sam rešio da preuzmem stvar u svoje ruke. Pročitao sam stotine stranica, proveo dane uz internet proučavajući iskistva drugih, sastojke biljaka, primere izlečenja, itd. Onda sam napravio čaj uz konsultaciju sa fitoterapeutima, sastavljen od 10 biljaka koji je sin počeo da pije 1,5-2 litra svaki dan. Takodje, napravio sam prirodnu kremu od takodje 10 sastojaka i sin je počeo da je maže 4 puta dnevno. Uz to smo krenuli sa jednom vrstom dijete u kojoj se izbegava svinjsko meso u bilo kom obliku, šećer, so, med, kiselo itd. Uz to, 2x nedeljno se kupa u odvaru kamlice. Rezultat je FANTASTICAN! Za samo nekoliko dana primene kreme, ekcem se znatno redukovao i opšte stanje kože znatno se poboljšava, svrab je nestao. Ekcemom je bio zahvaćen ceo trup i ruke, sada je ostalo oko 40% prvobitnog i stalno se povlači. Dakle, po našem iskustvu, potrebno je primeniti ovakav integralni pristup, izbaciti sve kortikosteroide i kreme sa veštačkim sastojcima i prilagoditi ishranu.
Moj sin koji ima 20 godina, ima neurodermatitis zadnje 3-4 godine, a kao mali imao je ekcem. Sve smo probali, ali zvanicna medicina NEMA ili NEĆE DA KAŽE pravi lek. I mnogi travari, fitoterapeuti nisu pomogli. Ali, pukao mi je film kada sam pre par meseci, u beznadju, kupio jednu kremu koju sam platio 5.000 dinara, od jedne domaće firme koja je proizvodi. Da se razumemo, krema ima efekta, ali toliki novac za 50 ml kreme koja je sastavljena od supstanci koje kostaju najvise 400-500 dinara. Tada sam rešio da preuzmem stvar u svoje ruke. Pročitao sam stotine stranica, proveo dane uz internet proučavajući iskistva drugih, sastojke biljaka, primere izlečenja, itd. Onda sam napravio čaj uz konsultaciju sa fitoterapeutima, sastavljen od 10 biljaka koji je sin počeo da pije 1,5-2 litra svaki dan. Takodje, napravio sam prirodnu kremu od takodje 10 sastojaka i sin je počeo da je maže 4 puta dnevno. Uz to smo krenuli sa jednom vrstom dijete u kojoj se izbegava svinjsko meso u bilo kom obliku, šećer, so, med, kiselo itd. Uz to, 2x nedeljno se kupa u odvaru kamlice. Rezultat je FANTASTICAN! Za samo nekoliko dana primene kreme, ekcem se znatno redukovao i opšte stanje kože znatno se poboljšava, svrab je nestao. Ekcemom je bio zahvaćen ceo trup i ruke, sada je ostalo oko 40% prvobitnog i stalno se povlači. Dakle, po našem iskustvu, potrebno je primeniti ovakav integralni pristup, izbaciti sve kortikosteroide i kreme sa veštačkim sastojcima i prilagoditi ishranu.