Neupucena

Princess Sofija

Početnik
Poruka
1
Mozda je i promasena tema,ali...:)Naime 21.05. sam,svojom nepaznjom,zadobila povredu u toku radnog vremena,dan kasnije sam posetila lekara i utvrdjeno je da imam naprsnuce prsta.Poslovodja je prijavio povredu na radu,zbog dislociranosti sluzbe(Nalazi se u drugom gradu) povredna lista je stigla sa dva dana zakasnjenja.Popunjena je od strane lekara koji me prvi pregledao,predata je u republicki fond za zdravstveno osiguranje,ja sam lecenje zavrsila 08.06. i ponovo pocela da radim,17.06. sam od republickog fonda za zdravstveno osiguranje postom dobila svoj primerak povredne liste i izvestaj lekarske komisije koja je prihvatila razloge kasnjenja i ocenila da se radi o lakoj povredi na radu.U dokumentaciji se,izmedju ostalog,pominjalo da nakon zavrsetka bolovanja sluzbi moje firme saljem lekarsku dokumentaciju i da dobijam polisu osiguranja koju treba popuniti,stvar je u tome da je lekarska dokumentacija poslata ali tu polisu nisam dobila i vise je niko ne pominje,Moje pitanje je da li ja imam pravo na naplatu osiguranja i kada cu to pravo moci da ostvarim?!

Back