gost 287618
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
Ovako da počnem.
Imam 16 godina. I drugi sam razred srednje škole.
Dakle moji problem je sledeće prirode, naime ja nikako ne mogu da se prilagodim u školi.
Najslabiji sam i pomalo sam smotan i to je razlog deci da me uvek zafrkavaju biju i slično...
Probleme sa socijalnim ponašanjem imao sam u osnovnoj školi, tu su me konstantno dirali, začikava udarali
i imao sam sem psihičkih što je očigledno i teže fizičke posledice...
Krv iz nosa, hematom na oku, okrnjeni zubi, polomena ruka, oguljeno lice
(da verovali ili ne meni su stvarno gulili pola lica o beton, Hvala bogu da mi nije ostao ožiljak)
E sada me u srednjoj takođe začikavaju postao sam takoreći magnet za nasilnike.
A ostala deca me smatraju za frika, čudaka... Sedim sam, na velikom odmoru sam sam, vraćam se kući sam...
Jedva ponekad zamolim nekog da mi da sveske da iskopiram, kako bi kasnije prepisao...
Jednostavno svi me izbegavaju, daju mi pogrdna imena i slično...
Ja mislim da nisam ničim izazvao ovo ponašanje sem svojom smotanošću što nije bolest i fizičkom slabošću.
Molim vas pomozite mi jer mi je više dpreko glave ovo moje omalovažavanje.
Cela moja generacija me poznaje kao frika i omalovažava me.
Ajde da to rade iza mojih leđa nego se i predamnom ne ustručavaju.
Meni je već preko glave 7, 8 godina torure i želeo bih da to prestane.
Čak sam grdno vreme proveo po netu gledajući da li je u meni problem
tražio razne dijagnoze tipa Aspergov sindrom i radio online testove, naravno na engleskom i ono uvek ispadne tipa
You are neurotypical. Da napomenem takođe sam radio i testove inteligencije na internetu
i na večini teastova ispada da mi je IQ 105 - 110(što znači da nisam moron, debil ...)
U osnovnoj svi su upirali u mene i kažu "ti si kriv što te diraju, šta se ne prilagodiš"
To je kao kada bi devojci, žrtvi silovanja, rekli da je ona kriva jer je silovana. Mislim nema logike.
Molim za predloge sugestije, jednostavno za pomoć. Stvarno mi je potrebna.
Vidite valjda koliko sam nisko pao kada tražim pomoć od ljudi sa foruma.
Unapred se izvinjavam na pravopisnim i sličnim greškama u kucanju, sada pod
stresom stvarno ne mogu da nešto detaljnije proveravam tekat, iako mi je pravopis jača
strana kao i srpski jezik koga obozavam.

Imam 16 godina. I drugi sam razred srednje škole.
Dakle moji problem je sledeće prirode, naime ja nikako ne mogu da se prilagodim u školi.
Najslabiji sam i pomalo sam smotan i to je razlog deci da me uvek zafrkavaju biju i slično...
Probleme sa socijalnim ponašanjem imao sam u osnovnoj školi, tu su me konstantno dirali, začikava udarali
i imao sam sem psihičkih što je očigledno i teže fizičke posledice...
Krv iz nosa, hematom na oku, okrnjeni zubi, polomena ruka, oguljeno lice
(da verovali ili ne meni su stvarno gulili pola lica o beton, Hvala bogu da mi nije ostao ožiljak)
E sada me u srednjoj takođe začikavaju postao sam takoreći magnet za nasilnike.
A ostala deca me smatraju za frika, čudaka... Sedim sam, na velikom odmoru sam sam, vraćam se kući sam...
Jedva ponekad zamolim nekog da mi da sveske da iskopiram, kako bi kasnije prepisao...
Jednostavno svi me izbegavaju, daju mi pogrdna imena i slično...
Ja mislim da nisam ničim izazvao ovo ponašanje sem svojom smotanošću što nije bolest i fizičkom slabošću.
Molim vas pomozite mi jer mi je više dpreko glave ovo moje omalovažavanje.
Cela moja generacija me poznaje kao frika i omalovažava me.
Ajde da to rade iza mojih leđa nego se i predamnom ne ustručavaju.
Meni je već preko glave 7, 8 godina torure i želeo bih da to prestane.
Čak sam grdno vreme proveo po netu gledajući da li je u meni problem
tražio razne dijagnoze tipa Aspergov sindrom i radio online testove, naravno na engleskom i ono uvek ispadne tipa
You are neurotypical. Da napomenem takođe sam radio i testove inteligencije na internetu
i na večini teastova ispada da mi je IQ 105 - 110(što znači da nisam moron, debil ...)
U osnovnoj svi su upirali u mene i kažu "ti si kriv što te diraju, šta se ne prilagodiš"
To je kao kada bi devojci, žrtvi silovanja, rekli da je ona kriva jer je silovana. Mislim nema logike.
Molim za predloge sugestije, jednostavno za pomoć. Stvarno mi je potrebna.
Vidite valjda koliko sam nisko pao kada tražim pomoć od ljudi sa foruma.
Unapred se izvinjavam na pravopisnim i sličnim greškama u kucanju, sada pod
stresom stvarno ne mogu da nešto detaljnije proveravam tekat, iako mi je pravopis jača
strana kao i srpski jezik koga obozavam.