dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
ok, zaba mi zatvorila temu i ja tvrdim da je nije dobro shvatila
tema se odnosila na - sta je to sto je svako od nas kod sebe primetio da se vremenom pojavilo ili pojacalo
sta je ono sto vam je vremenom stvorilo osecaj neprijatnosti prema necemu sto vas okruzuje, sa cime se susrecete
sta je ono sto nikada ne biste mogli
da povucem - tema NIJE MRZITELJSKI postavljena, nije rasisticka
zahebite me diskriminacionih prava - manjina, rasa, socijalnih pojava, medjuljudski uredjenih odnosa i sl
imam pravo da mi se neke stvari ne svidjaju i imam pravo da to izgovorim, jer to sto izgovaram ne izgovaram sa mrznjom
niti mrznju potpirujem
svaki uvredljivi post na temi cu sama da prijavim, da se modovi ne boje
napisala sam ne zato sto mrzim crnce, nego zato sto ne volim filmove u kojima su vecina ili svi crni glumci
ne volim taj humor, ne volim atmosferu koju mi naprave takvi fimovi
ne volim pricu u kojoj mora da se provuce crnacki geto, harlem
ebo vas harlem, imamo mi svoju cigan malu
ne volim holivudsku produkciju
a isto tako ne volim rusku modu
ali volim rusku salatu
a vi?
tema se odnosila na - sta je to sto je svako od nas kod sebe primetio da se vremenom pojavilo ili pojacalo
sta je ono sto vam je vremenom stvorilo osecaj neprijatnosti prema necemu sto vas okruzuje, sa cime se susrecete
sta je ono sto nikada ne biste mogli
da povucem - tema NIJE MRZITELJSKI postavljena, nije rasisticka
zahebite me diskriminacionih prava - manjina, rasa, socijalnih pojava, medjuljudski uredjenih odnosa i sl
imam pravo da mi se neke stvari ne svidjaju i imam pravo da to izgovorim, jer to sto izgovaram ne izgovaram sa mrznjom
niti mrznju potpirujem
svaki uvredljivi post na temi cu sama da prijavim, da se modovi ne boje
napisala sam ne zato sto mrzim crnce, nego zato sto ne volim filmove u kojima su vecina ili svi crni glumci
ne volim taj humor, ne volim atmosferu koju mi naprave takvi fimovi
ne volim pricu u kojoj mora da se provuce crnacki geto, harlem
ebo vas harlem, imamo mi svoju cigan malu
ne volim holivudsku produkciju
a isto tako ne volim rusku modu
ali volim rusku salatu
a vi?