Netflix od sada dostupan zemljama bivše Jugoslavije !

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema ovdje zakona o pirateriji pa ne vjerujem da će oni ovdje ubosti neku paru, al' bože moj zarađuju zato fino u drugim zemljama...

Nisam mislio na to, nego da već i previše gledamo televiziju.
Ipak ne mogu a da ne likujem ako ovo čudo zaživi a zaživeće sigurno što će za aktuelne tv kuće ovo biti zaista težak udarac jer žive od reklama, šund programa i filmova koji se ponavljaju po 5 puta nedeljno. Tržišna konkurencija jbg.
Možda sam zloban, ali kad mi neko pusti 10 minuta programa i 10 minuta reklama reagujem neurozno.

Nisam mislio na to, nego da već i previše gledamo televiziju.
Ipak ne mogu a da ne likujem ako ovo čudo zaživi a zaživeće sigurno što će za aktuelne tv kuće ovo biti zaista težak udarac jer žive od reklama, šund programa i filmova koji se ponavljaju po 5 puta nedeljno. Tržišna konkurencija jbg.
Možda sam zloban, ali kad mi neko pusti 10 minuta programa i 10 minuta reklama reagujem neurozno.

Slabo ja znam raje koja gleda televiziju aktivno. To je nekoć bilo kada je televizija bila prozor u svijet, al' danas uz internet mi ne treba televizija mnogo. Tekme, serije, filmove, sve mogu gledati na netu bez problema. Jedino kome se ovo može prodati jesu ove naše starkelje al' njima je vala dobro uz te silne turske i indijske serije, sapunjare gole...

Back