Netfliks ukida seriju koja je scenama seksa šokirala sve

U svakom slucaju potenciranje ugrozenosti belaca, je podrska narastajucem fasizmu koji osecamo duboko u kretanju civilizacije. Stay woke je upozorenje za sve koji nisu rasisti. Feministicka preterivanja su vec problem zena koje to najvise i gledaju.
Kako god bilo činjenica jeste da su belci heteroseksualci ugroženi. A woke propaganda radi ne samo na uništenju bele rase nego i na bastardizaciji celog čovečanstva. I ovde su ugroženi svi normalni ljudi.

Ugrožava vizualna agresija bonbardiranjem likova i profila koji su prosječnim bijecima odbojni.

Da u tim filmovima 50% prikazuju nakaze, patuljke, ekstremno debele, crnce...sve to što kod gledatelja izazova stres i gađenje.

Istraživanja pokazuju da sam ulazak u vizualno polje kod bijeca izaziva stres kad vidi crnca, kao kad vidi štakora ili zmiju.
Isto za crnoga, bijeli.

U tom ludailu ima sistema.

Kako god bilo činjenica jeste da su belci heteroseksualci ugroženi. A woke propaganda radi ne samo na uništenju bele rase nego i na bastardizaciji celog čovečanstva. I ovde su ugroženi svi normalni ljudi.
Da se malo plasimo za svoju buducnost, neki tamo ce nas hapsiti i ubijati, na nasim ulicama? Ili mozda na svojim ulicama? Po meni englezi nisu ugrozeni na tudjoj teritoriji, samo treba da se na vreme vrate u svoj čopor, pa tamo da grizu i truju....a mi ostali, manje pirgavi, nemamo taj problem sa nasim prijateljima....

Netfliks ukida seriju koja je scenama seksa šokirala sve​

Netfliks je odlučio da ukine svoju originalnu dramsku seriju Sex/Life, navodi Deadline.

IZVOR: B92 SUBOTA, 8.04.2023. | 10:46

Druga sezona serije počela je sa emitovanjem pre nekoliko nedelja. Naime, od početka prikazivanja bila je u samom vrhu popularnosti, a dospela je u žižu interesovanja scenama seksa.

Otkazivanje je neobično tempirano jer je glavna glumica Sara Sahi nedavno kritikovalala Netflix jer je drugoj sezoni, kako je rekla, produkcija pristupila prilično neozbiljno.

Podsetimo, serija prati domaćicu kojoj je dosadno u životu, pa počinje zapisivati svoje seksualne fantazije s bivšim. Naravno, njen suprug pronalazi te beleške i pročita ih. O jednoj sceni iz serije brujale su društvene mreže: Prikazan je potpuno go muškarac pod tušem, a na ekranima se moglo videti apsolutno celo telo, i od nazad ali i od napred.

https://www.b92.net/kultura/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=08&nav_category=1864&nav_id=2315133

Da li je to zato što je' normalan muškarac?
Belac, heteroseksualac?
Ako jeste, onda je to stvarno strašno!
Užas i strahota!
Kakav greh! Kakav zločin!
a filmove 365 dana ne uklanjaju

Da se malo plasimo za svoju buducnost, neki tamo ce nas hapsiti i ubijati, na nasim ulicama? Ili mozda na svojim ulicama? Po meni englezi nisu ugrozeni na tudjoj teritoriji, samo treba da se na vreme vrate u svoj čopor, pa tamo da grizu i truju....a mi ostali, manje pirgavi, nemamo taj problem sa nasim prijateljima....
Ti ili živiš u oblacima ili nisi obavešten.

Ljudi se proganjaju fizički samo zato što su rekli nešto što je suprotno woke ideologiji. Glumci ostaju bez posla u Holivudu ako su slučajno rekli čak i u prošlosti nešto suprotno. Do skoro amo imali slučaj Dž.K. Roling koja je bila na meti napada transrodne frakcije woke mafije zbog izjave da postoji razlika između obične i transrodne žene. Gejmeri koji su igrali igricu Hari Poter bili su izloženi brutalnim napadima od strane te bande. Na kraju je bila primorana da uvede transrodnog liku u igrici. Užas! https://nova.rs/zabava/showbiz/nova...mana-na-meti-napada-ali-utesice-se-milionima/

Glumica iz popularne serije thing je zbog ovoga napustila seriju: https://nova.rs/zabava/sudbine/glum...sa-njim-pa-mi-je-nudio-novac-da-imamo-trojku/

Sada Silvestera Stalonea optužuju da je silova 16 devojku, a progon je počeo zato što je slavni glumac pridružio gol klubu Mar-a-Lago Golf Course: https://www.dailymail.co.uk/news/ar...Trumps-Mar-Lago-club-poses-photos-guests.html

Lista progona je dugačka i onda reći da nismo ugroženi ne stoji.

Znaci da ih branimo posto sami ne mogu da se odbrane od bande crnaca.....da recimo osnujemo arijevski klub za zastitu belog coveka u Americi posto je ugrozena vrsta.....ček, zar to ne bese pocetak II svetskog rata i ubijanje nekih ljudi doduse belih, posto se obojeni nisu racunali u zrtve....
Ovim je ugroženo celo čovečanstvo, a ne samo belci, a ti samo nastavi da se sramotiš.

Back