NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Kako bi ste odreagovali kada bi uhvatili svoju voljenu osobu kako flertuje preko neta sa drugom/drugim i to onako bez ustrucavanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razlupala bih mu monitor
![]()
Pa, ne bi mi bilo prijatno verovatno...
Ebote, sad nesto razmisljam, mene do sad niko nije prevario (tj. i ako jeste, nikad nisam saznala ni posumnjala), niti me neko ostavio zbog druge devojke itd. Pa, svi moji bivsi su pravo zlato.)))
a sto?![]()
Odma bre napad..kao sta ti mene proveravs..nemas poverenja..jel ja tebe uhodim i te forea sta ako je monitor tvoj?recimo ti trenutno nisi u sobi,a on se raspisao...![]()
Dobro ajde...
iebo bi joj sve po spisak...i polomio kompjuter...
Jel bolje...?
a zasto su onda bivsi??![]()
Pa ne ostavljaju se tipovi samo ako varaju.
ako je monitor moj e onda bih mu razlupala glavua sta ako je monitor tvoj?recimo ti trenutno nisi u sobi,a on se raspisao...![]()
Kako bi ste odreagovali kada bi uhvatili svoju voljenu osobu kako flertuje preko neta sa drugom/drugim i to onako bez ustrucavanja?
Pa ne ostavljaju se tipovi samo ako varaju.