net demonstracije...

rile_laki_oblak:
sta mislite vi, koliko bi se forumasa okupilo da se odrzavaju neke seksualne demonstracije? ne demonstracije, kad se nesto demonstrira, nego demonstracije, kad se demonstrira protiv necega... protest, na primer... ako me razumete sta 'ocu da vam kazem...

Zasto, ako se nema sta pametno reci, do iznemoglosti forsira otvaranje sve glupljih od glupljih tema.....???

Koja je poenta, koristiti "seks", kao imenicu ili pridev, u svim mogucim oblicima i zeljama.... ej seksualne demonstracije.....sta li je sledece.....???

:shock:

rile_laki_oblak:
'el si gledao onaj film sa dzoni kesom? kad, na kraju, zaprosi njegovu drugu zenu na bini, ispred svih... ona isto bila pestradna umetnica, mislim... drug, koji mi je dao film mi kaze: pazi kraj, savrseno... meni i nije bilo bas nesto interesantno... mislim... onakav zivot, kakv je on vodio... totalni promasaj...

Pocheo da ga gledam i zaspao...kefe mi....dobro si me podsetio...;)

islandjanin:
Zasto, ako se nema sta pametno reci, do iznemoglosti forsira otvaranje sve glupljih od glupljih tema.....???

Koja je poenta, koristiti "seks", kao imenicu ili pridev, u svim mogucim oblicima i zeljama.... ej seksualne demonstracije.....sta li je sledece.....???

:shock:

Zali se gradskoj chistotji....a kako je na islandu...Ja znao jednog...Kaze tuzna zemlja u odnosu na Srbiju....Jel raste tamo Tetovac?....Ima li Roma?...Hladno?...Al' standard yebiga...;)

Jandrla:
Ulazi brus willis u prodavnicu komp opreme i kaze "Daj Hard!...devla, devla,devla..eeeeEEEEEEEEEEEeeeeeeee tute kameeeeeeeeeraaaaaaaaaaa....Slusham kantri trenutno...Johnny Cash & Willie Nelson- Ghost riders in the sky...Jebozovno...Yippi aaaa Yeeeeeeee, Yippi aaaa Ooooooooooooooo...........;)
Odlično ti ide!!! Samo nastavi! Kod mene je aktuelna Ana Oxa " E tutto un attimo"...ali da vidim....sledeća pesma...Vivaldi "La primavera"....mmm....ili ipak James Brown "I feeeel gooood!!!!.......

ludopileglodjekosku:
Odlično ti ide!!! Samo nastavi! Kod mene je aktuelna Ana Oxa " E tutto un attimo"...ali da vidim....sledeća pesma...Vivaldi "La primavera"....mmm....ili ipak James Brown "I feeeel gooood!!!!.......

Dal' Pat Travers Band- Snortin' whisky, drinking cocaine il' Charlie Daniels Band- Devil went down to Georgia, pitanje je sad?
Znanje je krhko...

Ma Dzek Deniels!
;)

doneo mi je drug mr.Jack-a iz amerike... sa sve pampurom... i, mogu ti reci da je ekstra... ha haha... u stvari... podseti me to na ono: sefe, primetite razliku... ooo... amaro po shukar negoli original... ha haha... jao, kraljevi... znaci... putujem za 1h... i bas sam uzbudjen... al' se i brzo vracam... ljudi kazu da se naviknes, al' to bas i nije tako... il' te stra', il' nije...

kad smo vec kod muzike... ide sad pesma od rolling stones-a... losin' my touch... peva je kit ricards, mislim... ekstra je stvar... a, posle nje mi ide... michael flatley... suil a ruin... i, na kraju... jedan i jedini... tom waits - burma shave... a veceras, ide kafana... najbolje... i pevaljka... i zagrli me ti... i slike u oku...

Jandrla:
Zali se gradskoj chistotji....a kako je na islandu...Ja znao jednog...Kaze tuzna zemlja u odnosu na Srbiju....Jel raste tamo Tetovac?....Ima li Roma?...Hladno?...Al' standard yebiga...;)

Hahaha, dobro zali cu se gradskoj cistoci, izgleda da je ona zaduzena za ovo, jel? U njen "resor" spada ovo! Na Islandu je ludilo ili bolje reci ledilo! Prelepa zemlja! HAHAHA, nema roma, sticajem okolnosti, valjda posto je ostrvo. Nema ni prosjaka na ulicama. Kad bi bar Srbija malo vise licila na nju!

rile_laki_oblak:
sta mislite vi, koliko bi se forumasa okupilo da se odrzavaju neke seksualne demonstracije? ne demonstracije, kad se nesto demonstrira, nego demonstracije, kad se demonstrira protiv necega... protest, na primer... ako me razumete sta 'ocu da vam kazem...
Je li to pod obavezno, da moramo da te razumemo sta hoces da kazes? :lol:

rile_laki_oblak:

a protiv cega, na primer? bitno je PROTIV cega, a i bitno je ZA sta, jel tako? ja bih demonstrirala, sto ne bih, al da znam protiv i za faktor

rile_laki_oblak:
Ja razumem sta hoces da kazes: Ti bi da predvodis demonstracije, tj, da budes lokomotiva!

2pike:
Ja razumem sta hoces da kazes: Ti bi da predvodis demonstracije, tj, da budes lokomotiva!
nisam hteo da kazem... al' i da jesam, vec se ne bi' ni secao... prosla tri dana od tad, mnogo se stvari izdogadjalo... sad gledam svet iz, malo, drugacije perspektive... vise zivotnog iskustva, i to... sta mislite vi, jel mi vise naucimo iz dobrih ili iz losih dogadjaja? i jel primetite vi kad se promenite malo?

Back