Nesvrstani

ma uslovi za ulazak u pokret nesvrstanih su tesko ostvarivi, stalno nesto ucenjuju i traze...uuups...izgleda da sam pogresio...u svakom slucaju znam da se bolje osecam kad u goste odem pozvan...nepozvan nigde ne idem, pogotovu ako pre toga treba da isperem mozak i stojim u redu...da klimam glavom, aplaudiram pa cak i menjam sexualna opredeljenja...da rpihvatim neprihvatljivo, da kazem da sam los i zao i da se kajem ...ma ima toga a i bice jos mnogo...

neko je spomenuo da su nesvrstani proslost....zasto vuk jeremic sad trci medju nesvstane i trazi pomoc da zemlje clanice a medju njima ima dosta muslimanskih zemalja ne priznaju nezavisnost kosova i metohije....tako npr najmnogoljudnija muslimanska nesvrstana zemlja indonezija nije priznala nezavisnosnt i time sprecila vecinu muslimanskih zemalja da to ucine.mislim da su nam nesvrstani i te kako potrebni.pogotovo u vreme koje nam tek dolazi.

neko je spomenuo da su nesvrstani proslost....zasto vuk jeremic sad trci medju nesvstane i trazi pomoc da zemlje clanice a medju njima ima dosta muslimanskih zemalja ne priznaju nezavisnost kosova i metohije....tako npr najmnogoljudnija muslimanska nesvrstana zemlja indonezija nije priznala nezavisnosnt i time sprecila vecinu muslimanskih zemalja da to ucine.mislim da su nam nesvrstani i te kako potrebni.pogotovo u vreme koje nam tek dolazi.

On trci zato sto Pokret nesvrstanih ima 118 clanica (vise nego bilo koja druga medjunarodna organizacija izuzev UN i onih koje deluju pri UN) i zato sto je 118 glasova u Generalnoj skupstini UN gotovo dvotrecinska vecina (tamo vazi pravilo: jedna drzava - 1 glas). U Generalnoj skupstini nema stalnih clanica, nema prava veta, vec su sve drzave clanice izjednacena u pravima.

Back