moja majka ima 52 godine,menopauza je prosla.imala je neke vodene ciste na jajnicima pa je to sredila.danas je bila opet na ginekoloski pregled pa su joj rekli da ima miom na materici kojeg ce da prate jer se vidi da je bio veci a sad se smanjio.na kontrolu ce za 6 meseci.medjutim njoj se u zadnjih nekoliko dana desavalo da se zanesvesti i da joj sve ,,igra'' pred ocima i neka slabost.ta doktorka joj uradila neke analize i rekla da je sa bubrezima,jetrom i ostalim sve ok,nego da ona ima neko zacepljenje krvne zile u vratu i da je to stegnuta masnoca,pa srce ne pumpa dovoljno krvi u glavu.ona ce morati da urali jos analiza,da proveri holesterol,ali majka kaze da ce da ceka,jer misli da ce to proci samo od sebe.zena je jako tvrdoglava,ja se plasim da li to moze da osteti mozak,ili srce ili da je to strasno,ne daj Boze.ja nisam kraj nje,mozda mi nije ni rekla sve,moze i da mi kaze da isla,i nije nista samo da bih ja prestala da je molim da ide.da li neko od vas zna nesto o ovome,molim da mi napisete.pozdrav