labarum037
Početnik
- Poruka
- 9
Od pre 4,5 dana desilo mi se da ujutro naglo dođe do pomračenja svesti i drhtavice.Pomračenje se desilo na trenutak.Osetio sam, takođe, da mi se usna duplja naglo i totalno osušila. Odmah sam se umio hladnom vodom i trudio ne padnem u nesvest laganim šetanjem po prostoriji.Uveče ni to nije pomoglo, te sam se javio u hitnu pomoć, dobio infuziju i injekciju klometola.Lekar hitne pomoći, internista, neurolog i lekar opšte prakse kažu da je u pitanju stres i dugotrajna preopterećenost i ja se sa njihovim mišljenjem delimično slažem. Međutim, nepojmljivo mi je da je jedina predložena terapija da se odmaram i izbegavam stres ?
Ja se i dalje osećam kao i prvog dana, vezan za sobu, pod potencijalnim nesvesticama za koje neznam kada će prestati i naravno, revoltiran nivoom znanja naših medicinara.
Ako neko ima slična iskustva ili može da mi pruži eventualni savet, bio bih mu veoma zahvalan.
Ja se i dalje osećam kao i prvog dana, vezan za sobu, pod potencijalnim nesvesticama za koje neznam kada će prestati i naravno, revoltiran nivoom znanja naših medicinara.
Ako neko ima slična iskustva ili može da mi pruži eventualni savet, bio bih mu veoma zahvalan.