Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.423
Koje,ma kakvi,bice sve bolesnijih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da je kosarkaska lopta okrugla, voda mokra..................sve su to TEORIJE ZAVERA.Bravo za doktora !!...pitanja se moraju postavljati, pa makar sve govorilo u prilog okrugle zemlje...to je jednostavno ljudski...
i svojim ocima vidim da su zvezde mala svetlanca na nebuma zemlja je ravna i tačka
Kakve poene?Skuplja poene na teletabisima.
Da ih pridobije za sebe kao buduće glasačko telo.Kakve poene?
Nestor nece u politiku.Da ih pridobije za sebe kao buduće glasačko telo.
Onako gnusno kako radi Nestorovic, niko nije "radio". Medjutim, slazem se da nece ici niko u zatvor, pa i da ubije coveka u zivom prenosu.Pa to svi rade od struke tj.doktora do politicara i niko nije zavrsio u zatvoru.
To je neki tvoj dojam.Onako gnusno kako radi Nestorovic, niko nije "radio". Medjutim, slazem se da nece ici niko u zatvor, pa i da ubije coveka u zivom prenosu.
Nije to suština. Dimenzija postojanja."ja ne znam u sta da verujem, leteo sam 100 puta avionom i na 11 kilometara zemlja je ravna. ti ne vidis zakrivljenost. ekipa brazilskog geofizickog instituta je sedam i po godina vrsila merenja vrlo preciznim instrumentima i pronasla da nema zakrivljenosti"
Sta mislite da ga motivise u ovim nastupima, zelja za gledanoscu ili stvarno veruje u to sto govori?![]()
Ovo nema stvarne veze sa fizičkim Svetom.
To o grobljima je pricao Vucic i Loncar. Kon ne.To je neki tvoj dojam.
Nista on nije gore radio od npr.doktora Kona i slicnih ili npr. predsednika koji je govorio da nece biti mesta na grobljima.
Covek je barem pozitivan i ne mraci sa izjavama zavrsicete na respiratoru ako se ne vakcinisete.
Kon vec 3godine prica vece gluposti od Nestora.To o grobljima je pricao Vucic i Loncar. Kon ne.
A pozitiva je dakle, virus je najsmesniji u istoriji covecanstva, geni lava cuvaju Srbe, virus nestaje do aprila 2020, kupite kondome jer vlada nestasica, i zemlja je ravna ploca. Uz jos sve zive moguce dezinformacije pocev od fizike, hemije, i istorije. Pa
prosto puca od pozitive! Evo odmah mi je lakse.
Pa; Imam za tebe jednu super televiziju, zove se Pink. Tamo ti je pozitiva nevidjena. Ne mrace uopste i sve je od cokolade i marmelade.
To o grobljima je pricao Vucic i Loncar. Kon ne.
A pozitiva je dakle, virus je najsmesniji u istoriji covecanstva, geni lava cuvaju Srbe, virus nestaje do aprila 2020, kupite kondome jer vlada nestasica, i zemlja je ravna ploca. Uz jos sve zive moguce dezinformacije pocev od fizike, hemije, i istorije. Pa
prosto puca od pozitive! Evo odmah mi je lakse.
Pa; Imam za tebe jednu super televiziju, zove se Pink. Tamo ti je pozitiva nevidjena. Ne mrace uopste i sve je od cokolade i marmelade.
Iza Nestorovica stoji gay mafija iz Rusije, a Nestorovic je u vezi sa vodjom gay mafije.
Pogledajte prilog 1100061
Kako da nesto bude normalno pored ljudi koji sve znaju osim onoga sto uce ili primaju platu...U svakoj normalnoj drzavi bi bio u zatvoru zbog svega sto je radio i govorio, u ovoj raspalini od Srbije, kidise i na vlast. Odlican je pokazatelj da svaka budala ima veliku publiku, i da obavezno mora biti budala da bi iko obratio paznju na njega. Na kraju, kada bude sateran u cosak, reci ce da se "samo salio" i "nije valjda da ste mi verovali".
O cemu pricas covece, koje gluposti prica iko vece od Nestorovica? U sta ti to sumnjas pa bi da napredujes? Sumnjas u putovanje kroz vreme, okruglu zemlju, zakoke fizike i hemije dokazane milion puta i na milion nacina? Ne razumem uopste? Ne sumjas uopste u lazi i dezinformacije ali zato sumnjas u neke temelje covecanstva. Od pocetka 2020 jednu jedinu istinu Nestorovic nije ozgovorio i u apsolutno svemu je pogresio. Apsolutno sve. Jedina uzdanica su mu psihoticari bez terapije kojima je jedini dokaz problemu njihova sumnja u nesto, a ne cinjenice i zdrav razum.Kon vec 3godine prica vece gluposti od Nestora.
I zasto imate problem da uopste uzmete u razmatranje bilo sta se razlikuje od zvanicne opste prihvacene dogme.
Napredak nastaje kada covek pocne da sumnja u sve,inace da je bilo drugacije covek bi najverovatnije jos ziveo u pecini.
..................
A moze i u Volterovom duhu...
Ja se ne slazem niti sa jednom reci koju si izgovorio ali cu do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoris.
Prosto i jednostavno covek ima pravo da misli drugacije...
Niko ne preispituje da li je 2+2=4 ili tako neke slicne aposlute o tome uopste nema rasprave.O cemu pricas covece, koje gluposti prica iko vece od Nestorovica? U sta ti to sumnjas pa bi da napredujes? Sumnjas u putovanje kroz vreme, okruglu zemlju, zakoke fizike i hemije dokazane milion puta i na milion nacina? Ne razumem uopste? Ne sumjas uopste u lazi i dezinformacije ali zato sumnjas u neke temelje covecanstva. Od pocetka 2020 jednu jedinu istinu Nestorovic nije ozgovorio i u apsolutno svemu je pogresio. Apsolutno sve. Jedina uzdanica su mu psihoticari bez terapije kojima je jedini dokaz problemu njihova sumnja u nesto, a ne cinjenice i zdrav razum.
I nemoj mi, molim te, pricu o pravu na stav i na neko "misljenje" mesati sa fundamentom. Svako ko prica da je zemlja ravna ploca je covek za lecenje, a ne covek sa stavom. Ne pricamo koji je bend bolji, Stonsi ili Bitlsi, vec pricamo o stvarima koje su fundamentalno znanje i tu nema sta da se "misli".
Vazno je da ti mozes da mu lizes ass cak i ako ne prmas nikakvu platu. I by the way, da ne znam o kakvom je sarlatanu rec, ne bih ni trosio reci na njega. Sarlatan Nestorovic je tipican primer coveka koji je ovo drustvo dovodi do izdisaja zarad jeftine popularnosti i sitnog interesa. Idi glasaj za njega, pa posle lupaj u tarabu kada bude "zapalio".
Alo covece, ako je zemlja ravna ploca, ne mozes da imas zakone fizike koje imas, i sve ostalo. Uostalom, posalji mi sliku sa ivice ploce gde se vidi obod. Smejurija na sta se pozivas. Preispitivati "okruglinu" zemlje u 19 veku je bila podrugljivost a kamoli u 21.Niko ne preispituje da li je 2+2=4 ili tako neke slicne aposlute o tome uopste nema rasprave.
Ali zasto se ne zapitati da li je uopste okrugla,oblik kruske,tepsija,ravna ploca,matix idt.Ptolomej je tvrdio jedno,a Kopernik nesto sasvim drugo i da nije bilo te druge tvrdnje mozda bi i danas ziveli u uverenju da smo centar univerzuma ili istorija,pa istorija je nauka koja najcesce menja svoje dogme,a slicno je i sa ostalim naukama,ili mozda mislis da sve sto vazi danas u nauci vazice i za 200 godina.Iskreno mislim da nece i da ce se mnoge stvari promeniti.
Za mene jep reispitivanje postojeceg stanja uvek dobra stvar.
Nisam baš sigurna.Nestor nece u politiku.