tab503 Daj link Administrator Poruka 131.161 danas u 10:54 - "Nešto se razmišljam" #1 Da li je "red flag" kad neko pocinje recenicu sa naslovom teme?
lukabeograd Ističe se Poruka 2.245 danas u 11:21 - "Nešto se razmišljam" #2 Treba zakonom zabraniti upotrebu termina "red flag" u srpskom jeziku i novcana kazna za svakog ko prekrsi to....
Treba zakonom zabraniti upotrebu termina "red flag" u srpskom jeziku i novcana kazna za svakog ko prekrsi to....
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 32.667 danas u 11:33 - "Nešto se razmišljam" #3 Iskreno da ti kažem, bukvalno su mi takvi izrazi dno dna, čak štaviše generalno su mi van zone komfora
Iskreno da ti kažem, bukvalno su mi takvi izrazi dno dna, čak štaviše generalno su mi van zone komfora
lukabeograd Ističe se Poruka 2.245 danas u 12:17 - "Nešto se razmišljam" #4 Lagerta: Iskreno da ti kažem, bukvalno su mi takvi izrazi dno dna, čak štaviše generalno su mi van zone komfora Kliknite za proširenje... A sve velike Srbende...
Lagerta: Iskreno da ti kažem, bukvalno su mi takvi izrazi dno dna, čak štaviše generalno su mi van zone komfora Kliknite za proširenje... A sve velike Srbende...
Ната Ли самоникла VIP Poruka 51.987 danas u 12:27 - "Nešto se razmišljam" #5 Лепо што си ставио наводнике..