nesto sam tela

zanima me sledece. ali ozbiljna sam.
svi znamo one fore on njoj veze oci bla bla..

da li je neko probao da oboje imaju vezane oci? zar nije zanimljivije kad znas da ne samo sto ti ne vidis (vec samo osecas), vec i on/ona isto tako?

:eek: nesto me ne pali to ogranicavanje pokreta i cula....ma kazes mu da zatvori oci i da ih ne otvara i eto ti prostora za istrazivanje.....;)

da li je neko probao da oboje imaju vezane oci? zar nije zanimljivije kad znas da ne samo sto ti ne vidis (vec samo osecas), vec i on/ona isto tako?

Uf, pa plasim se da bi to bilo malo trapavo, mislim sudaranje i slicno, a uostalom poenta vezivanja ociju (po meni ) je da jedan partner nalozen na to sto ne zna sta da ocekuje i sta ce onaj drugi da mu radi, dok je drugi nalozen na to sto ima neki vid kontrole...nije mi bas uzbudljiva ta ideja obostranog slepila

AAAAAA! NE PRIČAJ MI O MOJOJ OMILJENOJ FANTAZIJI. JA TELA DA MI ON VEŽE OČI I RUKE, AL' NJEMU JE TO UVRNUTO...:dash:

Back