- Poruka
- 20.959
evo ja nudio dereru da proba a on nece![]()
Probaj da pufneš prvo... Skoncentrišeš se i pufffff....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja nudio dereru da proba a on nece![]()
Probaj da pufneš prvo... Skoncentrišeš se i pufffff....![]()
zanima me sledece. ali ozbiljna sam.
svi znamo one fore on njoj veze oci bla bla..
da li je neko probao da oboje imaju vezane oci? zar nije zanimljivije kad znas da ne samo sto ti ne vidis (vec samo osecas), vec i on/ona isto tako?
ja kad bi ti vezao oci .....zapalio bi do frizidera i sam pojeo peceno pilo do kraja. mozda bi jadac ostao citav, samo mozda.....
a da i kobasice bi poj'o.....
e necu te voleti...uzmes mi sve sto volim....
![]()
![]()
da li je neko probao da oboje imaju vezane oci? zar nije zanimljivije kad znas da ne samo sto ti ne vidis (vec samo osecas), vec i on/ona isto tako?
ma lagao sam....nego da zmurim ne znam da li bi mogao da nadjem G tacku
nisam probao ali me ne privlaci....ali mi je najjace (jedna me je OBRADOVALA tako) da dok spavam da mi shipu malog i da me tako probudi![]()
nesto me ne pali to ogranicavanje pokreta i cula....ma kazes mu da zatvori oci i da ih ne otvara i eto ti prostora za istrazivanje.....
![]()
pa ne, mislim da kad se jedno culo uskrati da sva ona druga mnogo jace percipiraju...
Mene lozi gledanje...