nesto sam primetio

Luciferko

Primećen član
Banovan
Poruka
898
Poslednjih par kres kombinacja za koje sam cuo a i sve predhodne nesto se provlaci u svima. NOVAC. Decko punisa pun ko brod. Naravno ova se sa njim kara sto je faca i smeker a ne sto ima pare. Pa cekaj malo kako to da uvek ispadne da su bas momci punise (obicno ih pune tate da se ne lazemo sa 25 malo ko zaradjuje gomilu love) face i smekeri. Sta to cini njihov smek ako nije lova u pitanju. Neki obican momak ne zna da bude duhovit? zavodljiv? i slicno?

I svaka ce da vam slozi pricu kako nije do para nego do njegovog smeka.

A meni je naprosto neverovatno da i obicni momci ne mogu da imaju taj smek koji nije vezan za pare.

Luciferko:
Poslednjih par kres kombinacja za koje sam cuo a i sve predhodne nesto se provlaci u svima. NOVAC. Decko punisa pun ko brod. Naravno ova se sa njim kara sto je faca i smeker a ne sto ima pare. Pa cekaj malo kako to da uvek ispadne da su bas momci punise (obicno ih pune tate da se ne lazemo sa 25 malo ko zaradjuje gomilu love) face i smekeri. Sta to cini njihov smek ako nije lova u pitanju. Neki obican momak ne zna da bude duhovit? zavodljiv? i slicno?

A meni je naprosto neverovatno da i obicni momci ne mogu da imaju taj smek koji nije vezan za pare.
moras da ih tretirash kao stoku...probaj to..mislim da ce ti bolje ici onda... mislim bar za te koje ti juris.

kralju... sad ce rile_zavodnik_na_smekerski_fazon da ti objasni kako da smuvas ribu bez para... na primer, kad odes u kazino... sedi sam za rulet stolom... a u ruci ti suvi martini... ne, stvarno... jel ste culi tu pesmu? znaci... kraljevi... priznajem da je to n... ma... ne vredi pricati... a ona, kao, hit... e, devla, devla... joj... moram da radim, a mrzi me... trebao sam jos odavno da otvorim bar na plazi... i da radim 3 meseca... a ostalih 9 da umisljam kako sam bolestan od neke smrtne bolesti...

Luciferko:

Naravno da ne mogu da imaju. Mis'im, ako ne zaradjujes debelo i dobro, nemoj da mi se obracas uopste. Ma, ni da prilazis. Ne mora da zaradjujes, ono, moze ko sto rece, cale da ti daje pare, onda je jos bolje jer se ima vise vremena da se trose te pare, (sa mnom, naravno).
Nista lepse i nema veceg smekera od tipa koji izvadi pare da ti plati pljeskavicu s lukom. Odvaljujem na to!!!
Mis'im, ne vidim sta je tu lose, ono, jbg, hocu momka koji ima buducnost, (pare), a ne nekog koji nema ni dva cvonjka u dzepu.
Zasluzujem lepu veceru i crvenu haljinicu i lakovanu stiklicu. :D

rile_laki_oblak:
kralju... sad ce rile_zavodnik_na_smekerski_fazon da ti objasni kako da smuvas ribu bez para... na primer, kad odes u kazino... sedi sam za rulet stolom... a u ruci ti suvi martini... ne, stvarno... jel ste culi tu pesmu? znaci... kraljevi... priznajem da je to n... ma... ne vredi pricati... a ona, kao, hit... e, devla, devla... joj... moram da radim, a mrzi me... trebao sam jos odavno da otvorim bar na plazi... i da radim 3 meseca... a ostalih 9 da umisljam kako sam bolestan od neke smrtne bolesti...
Mmmm.....a taj što sedi za rulet stolom....pije martini...izgleda "da padneš u nesvest" i odaziva se na ime Bond....Džejms Bond.... :lol:

o, okrutna i pile... opet se namesti da smo svi zajedno na forumu... ja sam za to da trolujemo temu... iako ne znam sta to tacno znaci... dakle... kruki, jel si ofarbala ogradu? kako je ispalo? pile, kruki, kad da vam donesem zlatnu i srebrnu maramu iz tunisa, turske?

Luciferko:

E, dragi moj, pa biće toga od kada je sveta i veka..... Moja baka se zaljubila u mog dedu jer joj je kupio najskuplje licitarsko srce na vašaru....pa ti vidi. Momci sa više keša......bolji auto... bolje mesto za izlazak....i naravno veći krevet.... :lol: A dobar sex se uvek nađe negde sa strane.... ;)

marama.. crvena ako moze..
al' ne znam gde bih je... al' ok..
mozda neko pomogne...
ograda.. odlicno..
sad nam je sojenica naaajlepsaa :)
ima diivnu crvenu (bas cudno) ogradu
zar ti nisam dala link na wikipediji o trolovanju?
eto.. pokusah s tobom da podelim to.. al' ti propustio..
ides u tunis ili tursku?
il' na more koje god?

e sad stvarno
zasto je aca toliko opterecen finansijama?
mislim, jasno je da ribu nema
ali, je l nema ni kintu?
ili ima, ali je stipsa pa nece da plati cepi nikome?
bas mi danas nesto zao ace
...
ali to je zato sto sam gladna
cim se najedem, bice drugacije
sit gladnom ne veruje!

zasto ja mislim da se ne kaze 'licitarsko' nego 'licidersko'? kupio sam to pre par dana... malo, crveno... ukraseno... sa malim ogledalcem na sredini... pazi, kralju... samo 60 dinara... a znam da ce se jedna osoba oduseviti... zato sto ne ocekuje to... i siguran sam da ce je to vise obradovati nego da sam joj kupio, na primer, prasak od 28 evra... mislim... to je samo primer... sam ukljucujem masinu... na 60 stepeni... s' tim da vise ne mesam beli ves sa sarenim... a krpe i peskiri ti se peru isto kao beli ves... uvek... to treba znati... nikad ne znas da li ce ti zatrebati u zivotu... pride... jos jedan savet... igrajte veceras 1 na rendzers za sve pare... niko vam vise nece dati takvu sansu...

rile_laki_oblak:
o, okrutna i pile... opet se namesti da smo svi zajedno na forumu... ja sam za to da trolujemo temu... iako ne znam sta to tacno znaci... dakle... kruki, jel si ofarbala ogradu? kako je ispalo? pile, kruki, kad da vam donesem zlatnu i srebrnu maramu iz tunisa, turske?
Trolovi su neka tamo bića iz....nemam pojma koje mitologije.... A trolovati valjda znači da se svi pretvorimo u trolove i postavljaču teme zagorčamo život :lol: Hi, hi. A za maramu....pa dogovorićemo se. Evo, sutra mi je rođendan...pa nek mi to bude rođendanski poklon.... I želim i ja da dođem u taj tvoj tropski bar.... Poneću i svoj mini-kao-da-ga-nema kupaći kostim... ;)

wikipedia kaze:

An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who intentionally posts messages about sensitive topics constructed to cause controversy in an online community such as an online discussion forum or USENET groups in order to bait users into responding.[1] They may also plant images and data on networks that others may find disturbing in order to cause confrontation.

More specifically a troll is an insult or accusation made against a poster. It would be highly unusual for any internet poster to claim the title of troll[citation needed], rather a community member may try to deflate a post that is controversial or thought provoking by referring to it as a “troll”. In usage troll is more of an insult like "jerk".

To call someone a troll is to say that any dispute over a post is not valid not because the issues raised are not valid, but to claim the intent of the poster invalidates the post. As a speech act the term troll is generally used as an ad hominem argument, attacking the poster rather than the content or issues of the post.

Back