Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Pa plivaju malci,samo tako,ali uvek je neko pored ko im pripomaže.U kadama nema mesta za neke akcije većeg kalibra,a i mora se očisti nosić i plućanca i grlce od sluzi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim i vjerujem da jedna devojka od 15 godina moze imati vise ljubavi prema ljudima i zivotu no neka nadrkana od 20 i vise godina, to sto je ona udata i nije mjerilo pa da se donosi zakljuchak o njenoj sposobnosti. Humanost je stvar vaspitavanja i odrastanja ako s tim nisam imala dodira u svojoj mladosti i odrastanju uopshte netreba da se bavim poslom koja zahteva humanost i empatiju, najprije da se promeni svest profesorima koji predavaju pun dzak predmeta
Nekad je bilo sramota da se priča o rađanju i seksu pred devojkama,čist tabu,zato su i bile obučavane udate žene.Što se ostalog tiče slažem se,nema pravila,sve zavisi od osobe.Samo što većina ne bira taj posao iz ljubavi prema čoveku,drugi su razlozi mislim u pitanju.Teško će profesor da nauči nekoga humanosti,ako se to nema u sebi ili stekne u porodici.Ljudi su životinje,smrde,imaju izlučevine,teško je raditi u takvim uslovima.
Porodilje su specifična kategorija,zato im treba puno pažnje i nežnosti,a ne šamaranje i vređanje,a toga koliko hoćeš u našim bolnicama.
pa ovajjjjjjjj
sad tje zima......jelde
- - - - - - - - - -
Sto jes jes...
- - - - - - - - - -
...
mislim i vjerujem da jedna devojka od 15 godina moze imati vise ljubavi prema ljudima i zivotu no neka nadrkana od 20 i vise godina, to sto je ona udata i nije mjerilo pa da se donosi zakljuchak o njenoj sposobnosti. Humanost je stvar vaspitavanja i odrastanja ako s tim nisam imala dodira u svojoj mladosti i odrastanju uopshte netreba da se bavim poslom koja zahteva humanost i empatiju, najprije da se promeni svest profesorima koji predavaju pun dzak predmeta
Nekad je bilo sramota da se priča o rađanju i seksu pred devojkama,čist tabu,zato su i bile obučavane udate žene.Što se ostalog tiče slažem se,nema pravila,sve zavisi od osobe.Samo što većina ne bira taj posao iz ljubavi prema čoveku,drugi su razlozi mislim u pitanju.Teško će profesor da nauči nekoga humanosti,ako se to nema u sebi ili stekne u porodici.Ljudi su životinje,smrde,imaju izlučevine,teško je raditi u takvim uslovima.
Porodilje su specifična kategorija,zato im treba puno pažnje i nežnosti,a ne šamaranje i vređanje,a toga koliko hoćeš u našim bolnicama.
meni je prije dva dana baka povratila na sred klompi bile su mi charape mokre, hlace takodje od koljena pa ka patosusmrdjelo je al sam stavila masku pa na usta dishem u tim situacijama, kad sam videla makarone na cipelama pogledam baku a ona jadna sa obadve ruke drzhi svoja usta zatvorenim a i dalje povratje sklonim joj ruke izmaknem se u desno posle sve sredim i to je to. nije ona kriva sto je drma demenz.
a jednom sam imala previjanje rana (ulcus) a rane se ucrvale e to je bilo ono -----------> fuuck al sta tjesh nije ona kriva sto je zhivela na ulici iako je bila jako inteligentna zhena prichala je 4 jezika i radila kao prevodilac, ljubav nesretna pa razvod pa alkohol ostala bez posla i odluchila se na zhivot na ulici.
svak svoje iscedke ili "smradove" zheli da reshi sam jer je priroda tako odredila da smo sami u moguchnosti da koristimo toalet, da pofratjamo, da previjamo svoje boljke al kad se mozag osamostali od tijela i kad jedno i drugo nemaju vishe konekciju onda nam treba pomotj i tu pomotj treba da pruzhaju osobe koji su svjesni svog polozhaja i svog vishnjeg poziva i obavljati s ljubavi i humanosti svoj poso.
ja da se pitam na balkanu pola domova, bolnica i privatnih ordinacija bi bili pod kljuchem a mnogi bi odgovarali na sudu pa i za nemanje humanosti
pa ovajjjjjjjj
sad tje zima......jelde
- - - - - - - - - -
Sto jes jes...
- - - - - - - - - -
...
saće još ispadne da ne volim bebe...
samo oću da kaem da su mi novorođenčeta, baš kad izađu na svet nekako gadna za gledati onako krvava i sluzava
(saće utrčči neka s komentrem tipa a bilo ti lepo dok si jebbo)