nesto prelijepo

mislim i vjerujem da jedna devojka od 15 godina moze imati vise ljubavi prema ljudima i zivotu no neka nadrkana od 20 i vise godina, to sto je ona udata i nije mjerilo pa da se donosi zakljuchak o njenoj sposobnosti. Humanost je stvar vaspitavanja i odrastanja ako s tim nisam imala dodira u svojoj mladosti i odrastanju uopshte netreba da se bavim poslom koja zahteva humanost i empatiju, najprije da se promeni svest profesorima koji predavaju pun dzak predmeta

Nekad je bilo sramota da se priča o rađanju i seksu pred devojkama,čist tabu,zato su i bile obučavane udate žene.Što se ostalog tiče slažem se,nema pravila,sve zavisi od osobe.Samo što većina ne bira taj posao iz ljubavi prema čoveku,drugi su razlozi mislim u pitanju.Teško će profesor da nauči nekoga humanosti,ako se to nema u sebi ili stekne u porodici.Ljudi su životinje,smrde,imaju izlučevine,teško je raditi u takvim uslovima.
Porodilje su specifična kategorija,zato im treba puno pažnje i nežnosti,a ne šamaranje i vređanje,a toga koliko hoćeš u našim bolnicama.

mislim i vjerujem da jedna devojka od 15 godina moze imati vise ljubavi prema ljudima i zivotu no neka nadrkana od 20 i vise godina, to sto je ona udata i nije mjerilo pa da se donosi zakljuchak o njenoj sposobnosti. Humanost je stvar vaspitavanja i odrastanja ako s tim nisam imala dodira u svojoj mladosti i odrastanju uopshte netreba da se bavim poslom koja zahteva humanost i empatiju, najprije da se promeni svest profesorima koji predavaju pun dzak predmeta

Nekad je bilo sramota da se priča o rađanju i seksu pred devojkama,čist tabu,zato su i bile obučavane udate žene.Što se ostalog tiče slažem se,nema pravila,sve zavisi od osobe.Samo što većina ne bira taj posao iz ljubavi prema čoveku,drugi su razlozi mislim u pitanju.Teško će profesor da nauči nekoga humanosti,ako se to nema u sebi ili stekne u porodici.Ljudi su životinje,smrde,imaju izlučevine,teško je raditi u takvim uslovima.
Porodilje su specifična kategorija,zato im treba puno pažnje i nežnosti,a ne šamaranje i vređanje,a toga koliko hoćeš u našim bolnicama.

meni je prije dva dana baka povratila na sred klompi bile su mi charape mokre, hlace takodje od koljena pa ka patosu:) smrdjelo je al sam stavila masku pa na usta dishem u tim situacijama, kad sam videla makarone na cipelama pogledam baku a ona jadna sa obadve ruke drzhi svoja usta zatvorenim a i dalje povratje sklonim joj ruke izmaknem se u desno posle sve sredim i to je to. nije ona kriva sto je drma demenz.

a jednom sam imala previjanje rana (ulcus) a rane se ucrvale e to je bilo ono -----------> fuuck al sta tjesh nije ona kriva sto je zhivela na ulici iako je bila jako inteligentna zhena prichala je 4 jezika i radila kao prevodilac, ljubav nesretna pa razvod pa alkohol ostala bez posla i odluchila se na zhivot na ulici.

svak svoje iscedke ili "smradove" zheli da reshi sam jer je priroda tako odredila da smo sami u moguchnosti da koristimo toalet, da pofratjamo, da previjamo svoje boljke al kad se mozag osamostali od tijela i kad jedno i drugo nemaju vishe konekciju onda nam treba pomotj i tu pomotj treba da pruzhaju osobe koji su svjesni svog polozhaja i svog vishnjeg poziva i obavljati s ljubavi i humanosti svoj poso.

ja da se pitam na balkanu pola domova, bolnica i privatnih ordinacija bi bili pod kljuchem a mnogi bi odgovarali na sudu pa i za nemanje humanosti

Back