Nesto oko svadbe

Kako je to bilo kod vas,
ili kako ce tek biti?

Mladozenjini roditelji? Mladini? Pola-pola?
Mlada i mladozenja sami?
Ili nesto trece?

Ko je platio?

Ako bude bilo u Bg, pravicu na kalemegdanskog terasi , za najjjvise 50 gostiju :mrgreen:

Nasi roditelji, rodbina s kojom smo zaista odrasli (a ne da ih vidimo 2.put na svadbi),
i pravi prijatelji za koje znamo da se istinski raduju zbog nas , i nisu zavidni :)

Kako je to bilo kod vas,
ili kako ce tek biti?

Mladozenjini roditelji? Mladini? Pola-pola?
Mlada i mladozenja sami?
Ili nesto trece?

Ko je platio?
Само најближи, тридесетак људи.
Моја кума је била још праткичнија...
само младенци и кумови и после у ресторан на ручак и то је све...чак ни родитељи.

Pa napisah...
Jedva izguram i tudje svadbe. Na svojoj bih se osecala kao maskota. Plus sto nisam ni za zvanican brak. Ne volim terevenke koje zapravo narusavaju intimu i ne volim "pecat" na osecanja.

a sta bi radila da recimo zaljubis se,pocnes vezu,izgubis glavu...:heart2: i onda ti djuvegija kaze da je on ipak tradicionalista i da mu je vazno pecenje i prstenje?

У почетку нисам хтела свадбу, нипошто.

Онда је моја луда мајка рекла: Ја правим свадбу са вама или без вас, 30 година чекам тај дан и нећу да га пропустим. Доста сам играла на туђим свадбама.

И то би и урадила.

А ја бих се покајала да је нисмо правили.

Преко 300 гостију, трубачи (наравно, зна се шта се свира код нас) плус оркестар за романтику и забаву, роштиљ и печење (ми волимо лубендињ, не можемо да се одлучимо), и што је најбитније - (а што помену Боги) нисам се осећала као маскота, мада сам мислила да ће бити тако.

Млада и младожења нису стали цео дан и ноћ- играли, певали, забављали се са пријатељима и рођацима до зоре.

И опет бих правила свадбу, можда сребрна кад буде опет нешто и направимо.

Платили млада и младожења.

Да ли сам нешто пропустила :think:

Ja bih opet pravila svadbu, divno nam je bilo, gosti su bili veseli i zadovoljni a i mi sa njima, ma samo nek je veselo :zurka:

I ja, i ja! :zskace:
A baš sam bila najveći namćor dok sam bila mlađa.

Što se tiče registrovanja, to nije pečat, nego zakonska regulativa zajedničkog života, kao i postbračnih situacija (prvenstveno smrti jednog od partnera) i po meni ne treba nikad da se izjednače bračna i vanbračna.
Ako te je toliko mrzelo da odeš da se potpišeš u opštinu e onda nek ti se komplikuje život posle, ko te šiša kad si tako nesputanog duha :))))

Venčanje može da protekne i bez promene prezimena i sve pompe koja ga, ugl. prati.

Back