Nesto nam fali?

stvarno nemam živaca sve da čitam :roll: jel ovo opet jedna od onih tema "šta sve treba da radimo da bismo ugodile muškarcima"? ne zanima me. a komentar pišem ne iz revolta prema postavljačici teme, već baš zato da pokažem da postoji neko koga zaista takve teme ne zanimaju. a ima momka koji želi da je ženi. dajte, bre žene, ne vrti se ceo svet oko toga šta se muškarcima više sviđa, čipkani ili gladak brus? :roll:
karikiram, ali shvatićete poentu.

Prvo: odakle ti uoopste ideja da ja zelim nekom da udovoljim??? Muskarca i zenu dozivljavam apsolutno isto i ne vidim nijedan razlog da ih na bilo kakvom planu odvojim u dve razlicite `grupacije` etc...Problem je sto drugi (citaj vecina) tako ne vide...
Drugo: iznosim sablonizirano uopsteno misljenje koje, svidjalo se to tebi, meni ili nekom trecem, vlada i nemam veze sa tim
Dakle, citaj pa prosudjuj :lol:

One koje bleje po forumu ceo dan nemaju (novca), u bilo kojoj zemlji one zivele, osim ako se nisu 'dobro udale'.

Значи, то је разлог?! А ја се баш питам што ми новчаник стално лихт розе кад год завирим у њега...
Мораћу да смањим висење (тако ли гласи та глаголска именица?) по Форуму, мајку му...
Или бар да се добро удам...

Значи, то је разлог?! А ја се баш питам што ми новчаник стално лихт розе кад год завирим у њега...
Мораћу да смањим висење (тако ли гласи та глаголска именица?) по Форуму, мајку му...
Или бар да се добро удам...

Eeee, sestro slatka, zašto da ne spojimo lepo i korisno... Možda "viseći" na Forumu navatamo nekog perspektivnog mladoženju... Pa ćemo onda i mi da imamo kućnu pomoćnicu i moći ćemo i dalje da "visimo" ovde....Od ovolikog "visenja" zavrte mi se u glavi....:roll:

a zar nije i ženama bitno da imaju pored sebe muškarca koji je perfektan ali pre svega dobar u krevetu ,, mislim ,, za održavanje kondicije sjajna naprava jelTe

(znate ja pročitam dva posta pa dam odgovor ,, kontam ubola sam srž

Back