S
SINDI
Gost
jao, sad sam tek iscitala temu
toliko zabluda, predrasuda, sablona, budalestina...
qq

toliko zabluda, predrasuda, sablona, budalestina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno nemam živaca sve da čitamjel ovo opet jedna od onih tema "šta sve treba da radimo da bismo ugodile muškarcima"? ne zanima me. a komentar pišem ne iz revolta prema postavljačici teme, već baš zato da pokažem da postoji neko koga zaista takve teme ne zanimaju. a ima momka koji želi da je ženi. dajte, bre žene, ne vrti se ceo svet oko toga šta se muškarcima više sviđa, čipkani ili gladak brus?
karikiram, ali shvatićete poentu.
a ja najbolje obAzavam kad vidim paperjasto zuto pilence preko mene
uuuups, .... htedoh reci iznad mene..... misssssim... ja sam ispod pileta..... ne, Pile gore, ja dole,... ne, ne....Ja, misssim, Ja doooooleeee, a odozgo, preko Pile....... ma moj post sledi Pilencetov....uh, najzad![]()
One koje bleje po forumu ceo dan nemaju (novca), u bilo kojoj zemlji one zivele, osim ako se nisu 'dobro udale'.
Значи, то је разлог?! А ја се баш питам што ми новчаник стално лихт розе кад год завирим у њега...
Мораћу да смањим висење (тако ли гласи та глаголска именица?) по Форуму, мајку му...
Или бар да се добро удам...
Eeee, sestro slatka, zašto da ne spojimo lepo i korisno... Možda "viseći" na Forumu navatamo nekog perspektivnog mladoženju... Pa ćemo onda i mi da imamo kućnu pomoćnicu i moći ćemo i dalje da "visimo" ovde....Od ovolikog "visenja" zavrte mi se u glavi....![]()