Ako neko zna da mi napise sta moze da bude. Ici cu kod lekara ali bi mi bilo lakse da znam. Pocelo je pre recimo nedelju dana kada sam vozio bicikl , ruka krenu da me bole dok drzim volan, pa recimo ne mogu da kontrolisem ruku dok pisem, ili podvlacim knjigu pa mi skrene ruka ne mogu da izvucem pravu liniju.
Ako nesto znaci recimo kada bockam vrhove prstiju olovkom , ili kad nesto dodirujem prstima na palcu, kaziprstu i srednjem prstu imam normalan osecaj, medjutim na domalom i malom prstu imam cudan osecaj od prilike kao da su utrnuti , blago anestezirani moglo bi se tako opisati.
Desavalo mi se da uzmem neki predmet i da ga od jednom ispustim posto izgubim osecaj da mi je u rukama.
I da napomenem da se desava na obe ruke.
Ako nesto znaci recimo kada bockam vrhove prstiju olovkom , ili kad nesto dodirujem prstima na palcu, kaziprstu i srednjem prstu imam normalan osecaj, medjutim na domalom i malom prstu imam cudan osecaj od prilike kao da su utrnuti , blago anestezirani moglo bi se tako opisati.
Desavalo mi se da uzmem neki predmet i da ga od jednom ispustim posto izgubim osecaj da mi je u rukama.
I da napomenem da se desava na obe ruke.