nešto me zanima....

Ana Bachen

Zainteresovan član
Poruka
154
sanjala sam da mi se dragi ubucio i pustio trbuh... ali, ono bas bas...
u tom momentu izgledao mi je nekako slabo... bezvoljno....obično

trbuh3.jpg

Šta mislite zašto se ljudi u vezama opustaju toliko da se muški debljaju a da se žene prestaju šminkati i dotjerivati? (a može biti i obratno)

Zar su ljudi toliko sigurni u svoju ljubav da misle da će i tako neuredni da nam se sviđaju?

Žene, kako podnosite muške stomačiće? Zar ljubav zaista ulazi na usta?
Momci, zar volite prošetati sa curom koja je trapavo obučena i bez imalo šminke na licu?
Znam.. znam da smo najlepše gole ali....

mislim uglavnom setam sa nenasminkanim devojkama i iole onim koje vode o sebi racuna ,da pored njih ne bih imao potrebu gledati druge ribe,a to zapustanje bi i ovako doslo i da se jure ribe i fraeri samo nema se potreba za promenama na bolje kad se ima sigurica

:roll: treba uvek voditi racuna o sebi ali budi sigurna da ce ti sa godinama mnoge druge bitnije stvari okupirati misli i da ti boja ruza koji ces mazati ence biti tako bitna....meni je isto tako sumanuto kad vidim zenu da seta bebu a gaji kandze od noktiju, nosi stikle i tako uske farmerke da se ne moze sagnuti....mera u svemu, naravno najbolje....

ja mislim da u vezi ne treba nista manje ni vise voditi racuna o sebi, nego kad smo slobodni. nisam neka od onih sto nose stikle 24 sata, i da sam non stop nasminkana, al volim da se sredim onako neka sportska elegancija. najbitnije od svega mi je da mi je kosa cista, da sam okupana,da je odjeca cita i ispeglena i da su mi obrve i nausnice pocupane, i naravno ostatak tijela izdepiliran. o liniji vodim racuna, kao i kad sam slobodna. a primjetila sam dosta zena kad se udaju i rode dijete, totalno se zapuste, ugoje se uglavnom pa cak i ne vode racuna o licnoj higijeni, meni je to grozno.

ja mislim da u vezi ne treba nista manje ni vise voditi racuna o sebi, nego kad smo slobodni. nisam neka od onih sto nose stikle 24 sata, i da sam non stop nasminkana, al volim da se sredim onako neka sportska elegancija. najbitnije od svega mi je da mi je kosa cista, da sam okupana,da je odjeca cita i ispeglena i da su mi obrve i nausnice pocupane, i naravno ostatak tijela izdepiliran. o liniji vodim racuna, kao i kad sam slobodna. a primjetila sam dosta zena kad se udaju i rode dijete, totalno se zapuste, ugoje se uglavnom pa cak i ne vode racuna o licnoj higijeni, meni je to grozno.

To je zato sto nemaju vise vremena za make up nego trose vreme na porodicne stvari i mosda zato sto su konacno ugrabile muskarca :zper: i ne zele vise da se trude da osvajaju nekog drugog ;)

Zato sto kada su kao u ljubavi sve je dozvoljeno pa i Big Stomak :mrgreen:

I ja se cudim kada vidim zgodnu devojku kako seta nekog bumbara i kako to sve trpi u krevetu :manikir: a zuri u mene :zper: :lol:

ja volim te sa velikim stomakom
no svi ovi moji vazda bili neki zategnuti i sa plocicama
sem jednog

- - - - - - - - - -

bravo
isto tako
mada linija koje kilo manje vise

Vama je to grozno i nadasve neshvatljivo, ali videcete da zivot ponekad nametne takve obaveze, odgovornosti i probleme da tip top izgled vise stvarno nije na prvom mestu. Posle nekoliko godina zajednickog zivota, radjanja i zajednickog podizanja dece, gledanja partnera u sto jednom izdanju svakog dana, prosto je neizbezno da vise nismo tako strogi prema sebi i tom drugom kad je u pitanju izgled.

Nazalost, ima jedan broj ljudi koji se potpuno zapusti, predaju se, opuste se, dignu ruke i od sebe i od zivota, slomi ih teret obaveza, odgovornosti, problema na poslu, sa novcem, sa jos sto stvari koje zivot nametne kad vise nisi zasticen sa svih strana i prestanes da zivis u licnom "balonu" u kome verujes da si tako poseban i tako ebeno izuzetan da ti se nece desiti ama bas nista sto se vec desilo stotinama hiljada ljudi pre tebe u istoj situaciji :lol:

Nije ovo opravdanja za usvinjivanje i zapustanje, a stvari se uvek mogu popraviti, samo treba volje, koju mnogi izgube u dansnjim zaebanim vremenima.

Ima naravno i genetskog i hormonskog faktora. Neki ljudi se jednostavno naglo izmene kad predju neke godine, takva im je cela porodica i tesko da ima neke velike pomoci.

pa deca skola kuhinja poso pijac usisavanje ko ce jos misli na muza a tek na sex:aha:

Ima naravno i genetskog i hormonskog faktora. Neki ljudi se jednostavno naglo izmene kad predju neke godine, takva im je cela porodica i tesko da ima neke velike pomoci.

ma ovo mi je najjaci izgovor za sve koji su debeli, genetika, naravno genetika ti moze uticati u smislu da imas sklonost ka necemu, a ako vodis racuna o tome koliko jedes i koliko se kreces zeznuces ti genetiku, ima ljudi koji imaju ozbiljnije poremecaje pa ne mogu da smrsaju al takvih je 2% mozda...

- - - - - - - - - -

pa deca skola kuhinja poso pijac usisavanje ko ce jos misli na muza a tek na sex:aha:

pa da, zato muz stigne da misli o svaleranju, jer zene ne mogu da stignu da misle o sebi :aha:

ajde, molim te....ja sam sada sam bebom 24/7, jedva stignem da se otusiram nekada a kamoli da cu da razmatram sto imam par kg viska....dojim i nema sanse da cu da izgubim mleko zbog neke dijete da bih muzu izlgedala perfektno....uostalom, dobila sam jos strija i imam ogroman rez od carskog jer mi je i sin bio ogroman, i sad treba da se osecam zapusteno ili jadno????....narasce i on, bice dana za drzanje dijeta i za mackanje i lickanje, sad je vazno da sam cista, da mi je beba negovana a o liniji cu voditi racuna kad za to dodje vreme....missim :))), ko da me samo linija definise...

ajde, molim te....ja sam sada sam bebom 24/7, jedva stignem da se otusiram nekada a kamoli da cu da razmatram sto imam par kg viska....dojim i nema sanse da cu da izgubim mleko zbog neke dijete da bih muzu izlgedala perfektno....uostalom, dobila sam jos strija i imam ogroman rez od carskog jer mi je i sin bio ogroman, i sad treba da se osecam zapusteno ili jadno????....narasce i on, bice dana za drzanje dijeta i za mackanje i lickanje, sad je vazno da sam cista, da mi je beba negovana a o liniji cu voditi racuna kad za to dodje vreme....missim :))), ko da me samo linija definise...

ma nije problem kad je par kg viska, sve ce to doci na svoje kad bebac poraste, al mislim na one zene, koje dobija 20,30 kg viska pa im to ne smeta, ni ne trude se da smrsaju, ne mislim samo zbog izgleda vec i zbog zdravlja, znamo da sa debljinom dolaze mnoge bolesti...smanji forum pa ces stici i da se tusiras, salim se:zcepanje:

Back