Nesto malo o koeficijentu.

DjomlaSPLAT

Ističe se
Poruka
2.037
Naredni nas cilj je osvajanje 15. mesta koje bi nam donelo dva predstavnika za LS i tri za LE, naravno kvalifikacije.. To mesto trenutno drze Grci, a izmedju njih i Srbije su Kipar i Hrvatska. Ono sto je dobro..svi oni imaju jednog predstavnika u Evropi, a Srbija dva. A recimo evo Dinamo tesko da ce do nekih bodova u grupi. Sto je po nas dobro. E, ono sto je bitnije od ove sezone, to je da ulazak Partizana i Zvezde garantuje neke bodove u grupama. Kao sto sam rekao, ja mislim da je 2,000 u grupama realna prica neka i da je sve preko toga ozbiljan uspeh, a sve ispod toga blagi neuspeh. 5,500 je minimum po meni koji moramo ispuniti. To su 2 pobede i 2 neresene zbirno za oba tima. Sa 5,500 - 6,000 bi sebe stavili u sjajnu poziciju za naredne dve sezone, ako ne dohvatimo ove top15. Svakako mislim, Zvezda je vec dosta stvari odradila. E sad, videcemo za dalje, opasna grupa. Isto cekamo Partizan. Uglavnom, fajt sa Skotima, Grcima i Hrvatima. I da.. Kipar.
lRX39Xu.png

Evo 'vako to trenutno izgleda.
Sto se tice Uefa liste
Zvezda je 68. A Partizan 71.

Zato sam i rekao da je filozofija da komšiji svisne govedo idiotska i štetočinska i da svako normalan navija da se naši klubovi plasiraju u LŠ i LE.
Naša pastirska liga me uopšte ne zanima,samo evropske utakmice nešto vrede i znače
То би требало да је тако али очито да у савезу и у „неким" клубовима не мисле тако.

То би требало да је тако али очито да у савезу и у „неким" клубовима не мисле тако.
Kokezijada navlači za Zvezdu da uzmu titulu zbog LŠ ali kad se recimo dokopamo te pozicije 15 onda je totalno nebitno po meni ko je prvak u ovoj smešnoj ligi a ko vicešampion,i jedni i drugi idu u kvalifikacije za LŠ.A to brojanje ko ima više titula u jelen ligi je besmisleno.

Djomla koliko bodova dobija Srbija ako npr. Partizan udje u sesnaestinu, a Zvezdu u osminu LE?? Mislim da je moguce.

PS. Koji smo bili na rankingu, mislim koje mesto pre 5 godina kada Zvezda nije videla Evrope a Partizan zavrsavao LE sa 0 ili 1 bodom???

• 4 boda za učestvovanje u Ligi sampiona u grupnoj fazi,
  • 5 bodova za ulazak u osminu finala Lige sampiona,
  • 1 bod za ulazak u četvrtfinale, polufinale i finale Lige sampiona i Lige Evrope.

Kokezijada navlači za Zvezdu da uzmu titulu zbog LŠ ali kad se recimo dokopamo te pozicije 15 onda je totalno nebitno po meni ko je prvak u ovoj smešnoj ligi a ko vicešampion,i jedni i drugi idu u kvalifikacije za LŠ.A to brojanje ko ima više titula u jelen ligi je besmisleno.
Што рече сотир ко нама гарантује то друго место у овом њиховом лоповлуку, они само хоће наше бодове и то је све.
Титуле су они обесмислили одавно.

Back