Nesto licno...

Domina Cat

Početnik
Poruka
5
Primetila sam da ovde dugo nije postavljena tema pa rekoh da osvezim :) ovo je za sada samo odlomak koji sam slatko "promorana ;) " da podelim na nekom forumu pa odabrah ovaj. Pisala sam ja u dva lica i veoma je licno.. i nevesto napisano, prvi put :) Nadam se da cete uzivati koliko sam i ja evocirajuci uspomene na jedan od Nasih susreta...

ON
Ne pustam ti kosu, i gledajuci te u oci, izazivam te. Na sred hodnika. Govorim ti, nisam ja jedini kome su nedostajale te usne. I hvatam ti ruku, i prelazim preko *****, tvrdjeg nego sto je ikad bio.U ocima ti vidim blag strah, kako mislis "sta ako neko udje", ali nista ne govoris, i polako se spustas. Neodlucno me otkopcavas, i opet ga gledas kroz bokserice, uzbudjena zbog izazova koji je opet napokon ispred tebe. Lizes ga, i grickas kroz bokserice u trenutku zanosa, ali ubrzo ponovo panicis, i gledajuci me odozdo napokon izustus: "Sta ako neko udje ?". Ja te hvatam za kosu jednom rukom, povlacim ti glavu unazad, a drugom rukom ga vadim iz bokserica... Zelis da krenes na njega, ali te drzim za kosu levom rukom, dok ga desnom drkam. Posle pauze, pitam te ... "Pa sta ako udje neko ?" i ne skidam pogled sa tvojih ociju.
Ignorises moje pitanje, i molis me da te pustim da ga stavis usta. Pustam ti kosu, i ti navaljujes na njega, halapljivo i zeljno. Do te mere da sam samo na tren zabacio glavu unazad u uzitku,kad sam vratio pogled, skoro celog si ga stavila u usta, i samo me gledala u oci, ponizno i srecno u isto vreme.Zelis da se izvuces, da dodjes do daha, ali te hvatam za kosu sa obe ruke, i navlacim te jos malo, do granica. I ne pustam te.
Zelim da ga osetis u grlu.

JA
Seo si na krevet, gledas me... Ja ti prilazim drhteci od uzbudjenja Zelim da te osetim u svakom smislu, da me ispunis onako kako samo ti umes. Sedam ti u krilo, ljubim te ovlas i spustam usne na tvoj vrat... gricnula sam te i nastavljam da te ljubim dok mi ruke istrazuju tvoje telo.. Koza ti je kao i uvek savrseno mekana sto me dodatno pali, jer znam da je sve ovo samo moje... Osetim kako si i dalje tvrd medju mojim butinama, tvrd i spreman kao i uvek... bas kao sto si obecao. Zelim da se nabijem na tebe do kraja, osetis to, ali mi ne das, svaki moj pokusaj sprecis cimanjem za kosu, ali mi dozvoljavas da se trljam o tebe... slatko mucenje. Hvatas me za guzu i diktiras mi tempo, spor, izludjujuci. Grickam ti usnu skoljku i molim te da me izjebes, da predugo cekam i da mi trebas vise nego ikad... Samo si se nasmejao onako pokvareno i usao u mene, neverovatno sporo a u isto vreme tako intenzivno, do kraja i stajes. Gledas me pravo u oci, lezes na krevet i pustas me da vodim igru. Konacno... dizem se polako, skoro do kraja i naglo se vracam, oteo mi se uzdah, kao i tebi... Ne zelim da zurim, iako zelim da me izjebes kao da mi je poslednje u zivotu. Uhvatila sam tempo, svaki put se podignem do kraja i vratim, ne ispustam tvoj pogled, volim tu strast koju imas u ocima... volim sto znam da ne mozes dugo da izdrzis ovako i sto znam da ces me uhvatiti u jednom momentu za kukove i unistiti me.. Mesam namerno, izazivam te, cekam.. opet si se nasmejao i zario se u mene do kraja... ponovo i ponovo... Vristim, nije me briga ni za sta, ludim koliko si dobar, grebem te, grizem za rame... znas da sam blizu ali neces stati, dozvolices mi da svrsim... grcim se na tebi i dozivljavam najsladji vrhunac posle dugo vremena.... Ali vece je tek pocelo...

Back