Nesto kao WhereIsIt!

Nisam nesto mnogo cackao HereIsIt,zauzet sam nekim stvarima koji mi donose lebac ali ono sto sam na prvi pogled uvideo je to da je ima HereIsIt apsolutno adekvatno..:)..Na prvi pogled kao jako uproscen WII...Ono sto mi se nije dopalo je repott generator...:(..Posalji mi reg da konacno posvetim vishe paznje HII ali sa mnogo diskova.

poslao sam ti registraciju na mail, samo ima bug koji onemogucava unosenje registracije :) pogledaj malo iznad, pre par postova sam objasnio kako ide.
inace, ispravio sam to, problem kod skeniranja velikih fajlova (sa dvd-a) i jos nekoliko sitnica, ali se ne isplati da ti saljem sve zbog toga samo :) i ta radi sve sto treba.

jel imas neku ideju kako reporte napraviti bolje??

pozdravi

Sve u svemu... uskoro ces shvatiti sto ja toliko mrzim pirateriju ;)

Zasigurno ce biti ljudi koji zele da kupe tvoj produkt, ali ce biti jos veca masa njih koji ce zeleti da ga ukradu.

I ako ga nisam video, i nemam trenutno vremena za alfa/beta-testiranje, poradi ti na njemu, pa mozda nesto i zaradis... pored cira na zeludcu kad vidis sta piraterija cini...

ma da, jasno mi je sta se radi :) desavalo se da i program koji covek naruci za sebe da se napravi nece da plati, ne bi me cudilo ni za ovo. necu da se previse opterecujem koliko zaradim od toga, ako nista drugo naucio sam mnogo korisnih stvari praveci ga 8)
pozdrav

pa vidi sto se gadim:
kako se priblizava vreme da pocnem da zivim od svog rada (sigurno nece moji ceo zivot da mi daju pare za stan i trosak) smetaju mi sve vise. pri tom ne mislim na ovaj program konkretno (to sam uradio jer mi se ostali programi te namene nisu svidjali), nego kad jednog dana zavrsim fucks i pocnem ozbiljno da radim. uzmi za primer ovo programce...utrosio sam preko 130 sati rada u delphi-ju, pri tom ne racunam ceprkanje po netu za stvari koje su mi bile potrebne, pravljenje helpa, testiranje, photoshop i sve ostalo. i treba govna da mi se prijedu kad sutra vidim da na warez.com stoji za dz. imas osecaj da si mazga i da radis za dzabe, a to ce da se desi, crackuju oni mnogo programe, pa sto ne bi i moj, necu uopste da se trudim da ga stitim. jel razumes o cemu se radi?
jeste, i ja koristim pirate, al to je jedno vrzino kolo, ne placaju meni pa necu ni ja njima i neko mora da pocne kad-tad. ja cu da nabavim legalan software cim budem zaradio za njega, sad ili za 5 godina... :) na zapadu je druga prica, njemu nije problem da da za delphi enterprise 3000$ kad ce da ih povrati sa dva programceta po porudzbini :) ja jesam za legalizaciju, al ne po svaku cenu.

a za 17..pa ne znam, kad mi uzmu 2.5 evra proviziju na ShareIt.com da mi ostane oko 15 :) salim se, nemam pojma, da ne bude vise od 20 da bio bio konkurentan po ceni, a da ne bude ni mnogo malo pa da ispadne da se deca igrala i ispalo programce :)
a sto si ti Logitech (ok, cenim i ja, imam misa i zvucnike i zadovoljan sam), al opet, mogo si da budes a4tech, genius (zvuci inteligentno) i jos neke firme :)

pa to jos nije moguce, i necu da stavljam u prvu verziju (da nesto ostane za posle).
moram da pohvtam imena svih labela u programu i svih message-boxova pa da ih prevodim. napravicu english fajl pa cemo videti posle. ali otom potom :)
stavicu ga na sajt cim mi nic.yu registruje, cekam dve nedelje, jos 2-3 pa ce biti :) kad su kilavi. necu da stavljam na trenutni geocities jer svaka dva dana prekoracavam bandwidth ionako :)

Pozdrav!
U WhereIsIt programu imam skenirano oko 450 diskova.
Program jeste komplikovan i ima milion nepotrebnih stvarcica ali je vrlo koristan. Rado bih testirao tvoj program ali mi obavezno posalji i registraciju jer mi je kolicina vrlo bitna.

ej, naravno da nije problem da dobijes registraciju, samo ti savetujem da sacekas par dana. sinoc mi je pala ideja na pamet i sad je realizujem. radi se o sledecem:
biras fajlove i foldere sa diskova za kompilaciju (taj deo podseca malo na nero, samo jednostavniji) i kad napunis za disk on ti trazi redon diskove koji ti trebaju i kad prebaci na comp to ti nareze i izbrise temp fajlove. mislim da to bas nema cesto po programima a moze da ustedi vreme.
javicu ti se

Back