Nestasni Mirko :)

Taj lupez Alvirovic je kod pravih vozaca u Srbiji toliko omrazen sa svojim ispraznim lupetanjem pa ga niko vise i ne slusa sta glupak odvaljuje .Istina je da se sad sam upetljao u ovu lakrdiju jer kako objasniti iole normalnom i racionalnom coveku da je vozilo koje se krece po sinama preslo na njegovu stranu:hahaha:
Smejao sam se kao blesav dok sam ga slusao kako u jednoj radio emisiji prica o tome da u svojoj dugoj vozackoj karijeri nije nikad prekoracio ogranicenje brzine:roll: a onda samo par minuta kasnije hvaleci tada neki automobil rece da je uspeo sa njim da razvije neverovatnih 230 kilometara na sat.:hahaha:
Voditelj ga pita koliko je vremena trebalo za tu brzinu i na kojoj distanci a lupez odgovara ko iz topa da je to bilo od Sava centra pa do benzinske pumpe tadasnjeg Jugopetrola .Dakle matori manijak je pitcio kroz grad preko dvesta a ogranicenje je tada bilo 90 kmßh:think::dash:

mene je nervirao kad je sa elanom pozdravljao neke bezobrazne poteze prema vozacima .pa se uvlaci gostima koji su budze sve cile mile i sav srecan a u pitanju je reketiranje.

nepriznavanje atesta za plin, prva pomoc galenikina pa i nov nacin rada autoskola.

a sada je trebao da ispadne dzek i da kaze *eto dovoljan je trenutak nepaznje i mozete biti ucesnik nesrece, pazite *

Sad ce da krene serijal emisija u kojima ce da se angazuje citava ekipa eksperata koji ce da dokazu da tramvaj moze izaci iz sina i udariti vozilo.Alvirovic tvrdi da je njegovo vozilo bilo udaljeno minimum 5 metara od tramvajskih sina.:think:

ma prolupao je :)

on se generalno bahato ponasa i to izvire iz emisija kad prica.. nego negde sam citao da je rekao da ako neko iz njegove emsiije napravi saobracajni prekrsaj da ce dobiti otkaz (opet primer bahatog ponasanja)
da li ce on to pravilo primeniti i na sebe? :lol:

Back