Nestasni Mirko :)

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.035
Mirko Alvirović : Tramvaj je udario u moje vozilo
Tamara Marković Subota | 11. 11. 2014. - 14:05h
cat_icn_more.png
15:45h
| Foto: RTS | Komentara: 164

Mirko Alvirović, urednik popularne emisije SAT koja se bavi bezbednošću u saobraćaju, tvrdi za "Blic" da on nije kriv za saobraćajnu nesreću na Novom Beogradu, već da je vozač tramvaja udario u njegovo vozilo.

535539_mirko-alvirovic_ff.jpg

Laž je da sam ja nepropisno skrenuo i udario u tramvaj. Tramvaj je udario u mene. Kako? Ne znam. Možda je vozač nešto prevideo. Moje vozilo ima oštećenje, i to sa strane - tvrdi Alvirović.

Voditelj popularne emisije kaže i da je on odmah pozvao policiju.

- Zvao sam policiju najviše da bi se utvrdilo da li je možda vozač tramvaja pijan. Ali nije. To je moglo svakome da se desi. Nikome ne zameram i hvala Bogu niko nije povređen - kaže Alvirović.

Prema nezvaničnim informacijama iz policiije, Alvirović je na raskrsnici ulica Milutina Milankovića i Milentija Popovića nepropisno skrenuo i svojom “tojotom” udario u tramvaj.

U policiji navode i da je Alvirović napravio prekršaj jer “tramvaj uvek ima prednost ukoliko je vozač prošao na zeleno”.

U udesu nije bilo povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Mene samo zanima kako tramvaj moze da udari vozilo osim ako to vozilo ne stoji na sinama.. ono u fazonu..prosetao :)

al mu je odbrana :hahaha:

i tramvaj ima apsolutnu prednost u saobracaju... samo su vozila pod rotacijama ispred njega po prednosti.

bilo bi zanimljivo da polaze testove pred kamerama :hahaha:

salu na stranu meni je on gotivan lik i ima super patrole ali da nekad bas onako preteruje..preteruje :)

i tramvaj ima apsolutnu prednost u saobracaju... samo su vozila pod rotacijama ispred njega po prednosti.

bilo bi zanimljivo da polaze testove pred kamerama :hahaha:

salu na stranu meni je on gotivan lik i ima super patrole ali da nekad bas onako preteruje..preteruje :)

...зависи, бар кад је Алвировић у питању....ако је СКРЕНУО са шина на коловоз, без одговарајућег сигнала, звучног или
светлосног ..хмммм....хммм...., али ми на нашу срећу имамо 2 ехперта за саобраћај , ваљда је 1. правник, а 2. саобраћајни
и факултетски стручњак и објасне нам како се то регулише у С.Франциску....онда ???

Na Autokomandi postoji znak obrnuti trougao za tramvaje koji dolaze iz pravca Slavije.

To bi trebalo da bude izuzetak.... Prilicno sam sigurna u ovu informaciju, jer sam relativno skoro tu prolazila s instruktorom.

ako govoris o ulasku u kruzni tok to je osnovno saobracajno pravilo da prednost imaju vozila u kruznom toku..to je normalan znak ispred svakog kruznog toka i nema veze sa ovim o cemu sam pricao.

menjaj instruktora :)

ako govoris o ulasku u kruzni tok to je osnovno saobracajno pravilo da prednost imaju vozila u kruznom toku..to je normalan znak ispred svakog kruznog toka i nema veze sa ovim o cemu sam pricao.

menjaj instruktora :)

Provericu jos jednom....
:hahaha:

nego sta mislite..jel on cita danas drustvene mreze? :think:

:rotf:

i da li ce pricati o tome u emisiji..ono..kako ne treba raditi :lol:

Konsultovace PR-a. :)))

Taj lupez Alvirovic je kod pravih vozaca u Srbiji toliko omrazen sa svojim ispraznim lupetanjem pa ga niko vise i ne slusa sta glupak odvaljuje .Istina je da se sad sam upetljao u ovu lakrdiju jer kako objasniti iole normalnom i racionalnom coveku da je vozilo koje se krece po sinama preslo na njegovu stranu:hahaha:
Smejao sam se kao blesav dok sam ga slusao kako u jednoj radio emisiji prica o tome da u svojoj dugoj vozackoj karijeri nije nikad prekoracio ogranicenje brzine:roll: a onda samo par minuta kasnije hvaleci tada neki automobil rece da je uspeo sa njim da razvije neverovatnih 230 kilometara na sat.:hahaha:
Voditelj ga pita koliko je vremena trebalo za tu brzinu i na kojoj distanci a lupez odgovara ko iz topa da je to bilo od Sava centra pa do benzinske pumpe tadasnjeg Jugopetrola .Dakle matori manijak je pitcio kroz grad preko dvesta a ogranicenje je tada bilo 90 kmßh:think::dash:

Poslednja izmena:
Mene samo zanima kako tramvaj moze da udari vozilo osim ako to vozilo ne stoji na sinama.. ono u fazonu..prosetao :)

al mu je odbrana :hahaha:

Citiram mog dedu, masinovodju kad su ga pitali kako je udario neki auto na pruzi:

Deda - "Lepo, on levo ja levo, on desno ja desno, on u kukuruz ja za njim."

Pitac- "Kako za njim kad voz ide po sinama?"

Deda - "Pa sto pitas glupa pitanja"

- - - - - - - - - -

Inace u Pragu tramvaj uvek ima prednost, ako vas pregazi sami ste krivi.

Back