ilovedoggos
Aktivan član
- Poruka
- 1.956
Jeste li ikad uhvatili vašeg ljubimca kako pravi nered i to zabeleležili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah jaoonažalost nisam sačuvao sliku
pinč je 2 paketa rolni pretvorio u konfete
Slatka je!Rasipa vodu
Moja Sibirka ima 5 meseci, i pre neki dan sam je ostavila samu na 10min (otisla sam do prodavnice) ona je ispred kuće donela sve moguće stvari iz dvorišta (granje, metlu je celu iskidala, i sve igračke donela pred prag, što inače ne radi) i dočekala me je tako sedeći.Треба правити разлику између несташлука и " кажњавања " власника.
Месташлуци у углавном везани за младе животиње у периоду одрастања.
Моја стара женка Сибирца је је кад је била око годину дана стара од беса што је остављам када идем на посао цепала новине у фронцле а једно сам нашао и даљунски управљач од телевизора у деловима. Није било никаквих трагова грижења , па сам био збуњен. Направио сам заседу и исфолирао одлазак и открио шта ради. Узме врло пажљиво даљинац за карј , махне главом и свом снагом га тресне о зид.
Pogledajte prilog 1048288
Касније, када је сасвим одрасла, није правила никакву штету
Наравно, мора да те научи да се то не ради,Moja Sibirka ima 5 meseci, i pre neki dan sam je ostavila samu na 10min (otisla sam do prodavnice) ona je ispred kuće donela sve moguće stvari iz dvorišta (granje, metlu je celu iskidala, i sve igračke donela pred prag, što inače ne radi) i dočekala me je tako sedeći.