Nestao mačak

ne očajavaj,dobre su šanse da će se vratiti
😭 Sve više gubim nadu. Dva su mi nestala i nikad se nisu vratili, pre nego što sam imala ovog. Zato i gubim nadu. Išla sam do malopre po kraju zveckala granulama i 10 mačaka koje se i inače moraju tu naokolo su došle, njega jedino nema 😭 za ova 4 dana ga nisam našla nigde, celu ulicu sam prešla 1000x, više ne znam...

Okači oglase po kraju
Oni kad ih uhvati period parenja, sakriju se negde da imaju privatnost
To sam već uradila za prethodnog mačka, i potraga nije bila uspešna, nažalost 😭
Išla sam do malopre po ulici, zveckala granulama svugde gde se skupljaju, a uglavnom tu iza kuce u jednoj livadici, i doslo mi je 10 maca koje se tu i inače motaju naokolo, samo on nije 😭 on je skoro i počeo da izlazi napolje, nikad dalje nije otišao od dvorišta koje je preko puta...

To sam već uradila za prethodnog mačka, i potraga nije bila uspešna, nažalost 😭
Išla sam do malopre po ulici, zveckala granulama svugde gde se skupljaju, a uglavnom tu iza kuce u jednoj livadici, i doslo mi je 10 maca koje se tu i inače motaju naokolo, samo on nije 😭 on je skoro i počeo da izlazi napolje, nikad dalje nije otišao od dvorišta koje je preko puta...
Ima nade, još je rano za brigu
Ne znam u kom si kraju al ako ima starih zgrada sa podrumima,možda se kroz prozor u neki zavukao

😭 Sve više gubim nadu. Dva su mi nestala i nikad se nisu vratili, pre nego što sam imala ovog. Zato i gubim nadu. Išla sam do malopre po kraju zveckala granulama i 10 mačaka koje se i inače moraju tu naokolo su došle, njega jedino nema 😭 za ova 4 dana ga nisam našla nigde, celu ulicu sam prešla 1000x, više ne znam...
najbolje da sastaviš oglas,staviš sliku mačke i broj na koji mogu da ti jave ljudi ako ga vide negde ili,to odštampaš u nemam pojma,desetak primeraka i izlepiš,ne samo po tvojoju ulici nego i malo dalje jer mačke mogu da odu prilično daleko.Isto i po društvenim mrežama možeš da objaviš oglas sa slikom mačke.
I samo polako...ima dobre šanse da se negde zamlatio oko neke ženkice ili da ga je neko pokupio jer je mislio da je lutalica.

Ljudi, preklinjem vas, pomozite mi.
Naime, nestao mi je mačak pre 3 dana, i star je oko godinu dana. On je mačak koji nije izlazio iz kuće, bukvalno bi izašao da ide u wc i vratio bi se odmah u kuću. Pre 3 dana otišao je ujutru i vratio se predveče čisto malo da jede, dremnuo na 5 minuta i hteo ponovo da izađe. Od tad ga uopšte nema. Ceo komšiluk sam prevrnuta, dozivam ga svaki dan po ceo dan, pitam ljude da li su ga videli, niko ništa. Sve mačke koje su inače tu po okolini su i dalje tu, samo njega nema nigde. Na koliko vam se najduže desilo da vam mačak ode od kuće i vrati se? Koliko najviše dana je prošlo? Hvala unapred.
Dešavalo se..., ali se uvek vrati kući!
Obično ne idu daleko...par blokova ili susedno naselje, ako je ne daj bože negde zatvoren, prvom prilikom vratiće se doma!

Back