Nestao mačak

Obavezno kod veta i to što pre!!!
Mnogo mi je drago što se vratio, mislim da se u ovakvim situacijama, malo njih vrati, na žalost.
Drago mi je i što ste promenili mišljenje u vezi kastracije.

Naravno, sacekaj da se oporavi, i nemoj ga naglo hraniti, mogao bi da ugine od onog sindroma, ne secam mu se imena, ljudi koji su prosli Albaniju tokom prvog svetskoog rata su masovno i od toga umirali, ne samo od tifusa i direktno od neuhranjenosti.

E ovako. Veterinar je lepo pregledao macka, rekao nam da su mu rane od borbe sa drugim macorima, pogledao mu unutrasnju usnu da li ima nekih znakova neke bolesti, i nema :) Dao mu je 2 injekcije, jedna je antibiotik, a druga je vitaminska. Sad nam ostaje da cekamo da se oporavi. Hvala svima sto su mi pomogli!

VRATIO SE MACAK!!! :)))))) Njuskica mu je sve oguljena, kao i desna prednja noga. Jedno oko mu je cini mi se manje, i suzi mu, kao da place. Ceo dan drema. Kad ustane, narucka se, potopi njuskicu u vodu, pine malo i na spavanjac. Uzasno smrdi. Ne znam da li da ga odmah kupam, zbog ovih rana. Mnogo je smrsao. Sterilizacija mu ne gine, promenio sam misljenje :)

:D drago mi je da se vratio.

Back