Nestao mačak

UchihaMadara95

Početnik
Poruka
37
Pozdrav. Imam problem. Znate svi kakvi su mačori u februaru. Ja živim u zgradi i komšije su krenule da se bune, a i nije nam dozvoljavao da spavamo preko noći. Previše je mjaukao. Morali smo da ga pustimo napolje. Više puta smo ga tako puštali, i vraćao se posle dan-dva. Uglavnom je bio tu oko zgrade. 9. je dan kako ga nema. Ja i ćale pretražujemo oko zgrade i okolinu svakog dana/večeri ali bezuspešno. Ni traga ni glasa...Ne znam šta da radim pa mi je potrebna pomoć. :(

Čitam danas u Politici (pojo osmomartovsku čokoladu) kako je nasilje nad ženama i genitalno sakaćenje
Ako pogledamo to se radi kao narodni običaj u 56 zemalja, mada ja ne vidim šta je tu sakaćenje jer može opet da rodi...
Isto tako pričaju i o muškom sakaćenju ovi što su protiv ženskog sakaćenja, preporučuju bre i na Krstarici...

Dakle, probaj kod sebe pa preporuči drugima.
Po meni - svako ko je usvojio životinju i time odvojio ili zaštitio od prirodne sredine MORA DA POŠTUJE PRIRODU!

A da kliknes na link prvo? Ja ne mogu da namolim muza da mi pomogne samo da uvedem ovog naseg ofucanka u anesteziju, ovo mu je bio prvi ozbiljan februar a zamalo da bude i zadnji, koliko se ofucao od "nesrecne ljubavi".

Mislim da ste promasili malo topic. Imate topic o sterilizaciji pa tamo diskutujte o tome. Ne zelim mog macka da sterilisem jer, kao sto kaze Marsalov Prijatelj, to mi dodje kao da mu sapu odsecem. Ostaje mi samo da se nadam da ce se vratiti. Mnogo mi nedostaje... :(

Pozdrav. Imam problem. Znate svi kakvi su mačori u februaru. Ja živim u zgradi i komšije su krenule da se bune, a i nije nam dozvoljavao da spavamo preko noći. Previše je mjaukao. Morali smo da ga pustimo napolje. Više puta smo ga tako puštali, i vraćao se posle dan-dva. Uglavnom je bio tu oko zgrade. 9. je dan kako ga nema. Ja i ćale pretražujemo oko zgrade i okolinu svakog dana/večeri ali bezuspešno. Ni traga ni glasa...Ne znam šta da radim pa mi je potrebna pomoć. :(
Treba detaljno pretražiti sve u prečniku od 100m i zavirite svuda, 9 dana je prilično mnogo svašta može da se dogodi ali ipak zalepite poneki plakat sa slikom u kraju možda neko nešto zna.

Razmisljao sam o tome, a to cu i da uradim. Zalepicu plakat na svakoj zgradi, posto pretpostavljam da ga je neko uzeo. Macor je prelep. Ima mnogo lepu dlaku i sare. Ali je veoma nestasan, i ako ga je uzeo neko, nece moci da ga podnese koliko je nestasan pa ce ga izbaciti :P Evo jedne slike kako izgelda :)
165578_1551874318234_1276433272_31288358_2099763_n.jpg

Maeni macke "traju " najcesce 2 godine..
Bas u februaru, odu i ne vrate se nikad..:/
A da je drzim u kuci i zimi i leti je glupo..
*** macke su to, ode pod kola, zaglavi se negde..nadam se da ces naci tvoju.

Malopre mi se desilo nesto neverovatno. Vratio sam se iz grada i ispred zgrade, pored kontejnera, video sam 2 sive macke. Pridjem ja da pogledam da li ima jos neka.maca, i ugledam jos jednu(od pozadi). Viknem ja Mazo, okrene se macka. Osecaj je bio neverovatan, to je moja maza!(Musko je, ali smo mislili da je zensko pa smo mu dali ime Maza) Odmah sam prisao, ostale macke su pobegle, on je ostao. Uzeo sam ga u narucje i nosio do stana kao malo dete. Nije se bunio. Umalo nisam zaplakao od srece. Doneo sam ga kuci, cale je spavao, baka je bila budna. I ona ga je prepoznala i tu smo se radovali i probudili caleta. Odneo sam mu macka i on nije verovao da je to on. Stali smo da ga gledamo, i uvideli da to nije nas macak. Bili smo totalno zbunjeni. Macak, kao da je blizanac naseg Maze. Bio je malo deblji i oko glave mu je preovladavala siva boja, a ne bela. Uzeli smo slike da uporedimo, i to nije nas Maza. Drugacije je i mjaukao. Najeo se i poceo sve vise i vise da mjauce ispred vrata. Morali smo da ga pustimo. E sad, razmisljao sam kako je ovo moglo da se dogodi. I, palo mi je nesto na pamet. Neko je verovatno uzeo mog Mazu misleci da je to ovaj macor koga sam ja nasao danas. Totalno sam tek sada zbunjen, sta da radim? :S

Poslednja izmena:
ma jesam, juce mi jedan komsija rekao da ga video u blizini jedne stare fabrike, ja isla tamo, kad tamo jeste zuti macak ali nije to on.bas sam se rastuzila
ma bojim se da se nece uopste vratiti jer on se uopste ne boji pasa odrastao je sa moja dva a i prava je dobrica nije uopse ratoboran

VRATIO SE MACAK!!! :)))))) Njuskica mu je sve oguljena, kao i desna prednja noga. Jedno oko mu je cini mi se manje, i suzi mu, kao da place. Ceo dan drema. Kad ustane, narucka se, potopi njuskicu u vodu, pine malo i na spavanjac. Uzasno smrdi. Ne znam da li da ga odmah kupam, zbog ovih rana. Mnogo je smrsao. Sterilizacija mu ne gine, promenio sam misljenje :)

Back