NESTAO DARKO KOSTIĆ

HAPŠENJE
DARKO KOSTIĆ OPET IDE U ZATVOR! Policija ga hapsi, OVO je razlog!
Sudija je obavestila njegovog advokata da je Kostić bio uredno pozvan i da će, s obzirom na to da izostanak nije opravdao, a nije ni došao, biti dat nalog policiji da ga dovede na sledeće ročište
Objavljeno: 12.06.2019. 11:07h

Modrni kreator Darko Kostić biće priveden na sledeće suđenje zakazano za 30. jul, pošto se juče nije pojavio u Trećem osnovnom sudu, koji vodi postupak protiv njega zbog polnog uznemiravanjadvojice mladića, kao i omogućavanja uživanja droge jednom od njih.
Sudija je obavestila njegovog advokata da je Kostić bio uredno pozvan i da će, s obzirom na to da izostanak nije opravdao, a nije ni došao, biti dat nalog policiji da ga dovede na sledeće ročište.

NE PROPUSTITE
DARKO KOSTIĆ MORA DA ČISTI ULICE BEOGRADA 360 SATI! Od vrhunske karijera do ĐUBRETARA za samo nekoliko godina!
OGLASIO SE DARKO KOSTIĆ POVODOM INCIDENTA: Došao sebi nakon boravka u POLICIJSKOJ STANICI!

Darko Kostić, podsetimo, bio je uhapšen 22. junaprošle godine zbog sumnje da je polno uznemiravao dvojicu mladića. Podsetimo, petnaestogodišnji L.J. optužio ga je da mu je podmetnuo preparat za potenciju i napastvovao ga.
- Juče je trebalo da bude saslušan i drugi oštećeni B.Š. ali ni on nije došao u sud. Međutim, za njega ne postoji dokaz da mu je poziv uručen - objasnio je izvor Kurira.
Ovaj mladić ranije je dao iskaz istražiteljima u kom je optužio modnog kreatora da ga je pozvao u njegov stan, u kom su zajedno konzumirali kokain, a da ga je onda uhvatio za međunožje, inicirajući seksualni odnos.
Kreator je ove optužbe dvojice mladića na početku suđenja negirao, tvrdeći da ih nije polno uznemiravao.
Inače, Kostić je i prošlog meseca bio akter incidenta u jednom lokalu u centru Beograda zbog kog je morala da interveniše policija. Navodno, on je sedeo u kafiću kada je iznenada ustao i počeo da lomi inventar bez ikakvog povoda.
NE PROPUSTITE
DESILO SE PRAVO ČUDO! Kad su videli šta se dogodilo SA DEINOM RUKOM nakon poslednje operacije OSTALI SU U ŠOKU
HAOS U STUDIJU RTS! Slobin ČOVEK koji je PREGOVARAO sa NATO otkrio je DRŽAVNE TAJNE, svi su ZANEMELI posle tih reči
OVO JE BREGINA ĆERKA KOJU IMA SA ŽENOM IZ STRIPTIZ KLUBA: O njoj niko ništa ne zna, osim da živi u INOSTRANSTVU
POLUDRAGO KAMENJE IMA POZITIVAN UTICAJ NA ORGANIZAM: Otkrite koji odgovara vašem horoskopskom znaku!
(Espreso.rs / Kurir.rs)

*Decica* danas znaju da budu veoma zla i surova.Umesto da su isla da okopavaju njivu oni se uhvatili pevanja,prostituisanja...I onda kad se pokaju izmisle silovanje.Da nebude da ih ja blatim oni su sami priznali da su spavali zajedno.Pogledati na 6:42.
A i voditeljka se napalila.*STVARNOOOOOOOOOOO*
Danas svako moze biti proglasen pedofilom.I onaj sto spava sa osobom preko 14 godina sto je potpuno zakonski legalno ali boze mili on/a je maloletan/a.
A najstrasnije da pedofilom mozes biti proglasen ako (ne)coveku koji krade kazes da je lopov.Znate na koga mislim.Igora Jurica.

Pevace,popove ,sportiste treba oporezovati.Ne sme ovde niko biti privilegvan.Ako ja od svoje male plate mogu da placam porez zasto oni nemogu?Eto primer Darka Lazica.Nije ni zdravstvenu knjizicu imao.A mlatio love,bahato vozio...
Posle kad neko kaze bavite se sportom.Pa to je put u kriminal.Rebraca,Divac,Juric...Postali kriminalci.Kantrimer,muljanje fondacijama...A zasto?Pa ovako samo primer Igora Jurica.Kao mlad igrao fudbal za fk Spartak.I tu je mlatio ko zna koliko love.Ali ostarilo se pare potrosene na bahacenje.Navikao na lep zivot.A od skole samo srednju.I svaki posao koji dobije mu je bio malo placen,pa resio da se kocka,zaduzuje kod svakoga...Na kraju u Fidelinki ukrade 30.000 l nafte.A i na predhodnim pumpama pravio manjkove.Ko zna koliko se taj nakrao i koliko ljudi prevario.Zato mnogi i sumnjamo u zvanicnu verziju ubistva njegove cerke Tijane.Ali posle svega on dobije fondaciju i preko 100.000 evra iz EU fondova.Naravno finansijska policija samo da pokusa da mu ceslja fondaciju odma bi ispalo kako vlast hoce da legalizuje pedofiliju.Ko zna sta ce tu sve jos biti.Po pricama nekih i sad ide u Madjarsku na rulet.A i dovoljno je videti na drustvenim mrezama kakva kola voze,odela nose,na kakvim destinacijama letuju...To posteno nije zaradjeno...
Zato ja sport i ne pratim.Niti navijam za svoju drzvu kad je reprezentacija.Jer iako pobede sta ja imam od toga?Oce mi plata biti veca?Nece.Ali ce me mozda neko pregaziti kolima a auto nikada pronadjen a osudjen neko nebitan.Ili ce mi u firmi krasti,pa svi radnici da nadrljamo.Ili cu ispasti magarac jer sam uplacivao za bolesnu decu a vlasnici fondacije se bahate i proneveravaju novac...

Back