Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nestao crni macak na teritoriji banovog brda, blizu stankom centra. Star je 5 godina i odaziva se na ime "Co". Ako neko ima ikakve informacije, molim da me kontaktira na 064 444 94 85 ili 063 84 76 817.
Nisi naveo koliko dugo ga nema to je vrlo bitno. Pretraži sve površine u prečniko od 100m i zaviri svuda. Na kraju naravi plakat i zalepi u kraju jer forum je slabo posećeno mesto.
Nema ga vec desetak dana, a ranije je nestajao najvise nedelju dana, pa sam bas zabrinut... Pretrazio sam dosta lokacija, pa sam se zato opredelio za forum... Postavicu fotografije po kraju. Hvala na savetu...
Nije utesno, ali ga mozda vise neces videti (nadam se da gresim). Moj prvi macor tako je nestao. Maksimum nestajanja je bio 3 dana. Posle mesec dana trazenja i cekanja - usvojila sam sadasnjeg najstarijeg macora, kad je doslo vreme - sterilisala ga i njegova teritorija je iskljucivo stan u kojem zivi. Vise se ne igram sa pustanjem na ulicu koja pruza tzv. slobodu ali i druge, manje lepe stvari.