Nestandardni ulazi punjača

Meliot

Elita
Poruka
24.213
Kompanija Epl prešla je na nosi princip ulaza punjača pod pritiskom EU i sada svi noviji mdeli te kompanije imaju ulaze USB-C kao i ostali proizvođači mobilnih telefona. Imam dva uređaja koja imaju razčičite ulaze, jedan je električni punjač a drugi je blutut zvučnik. Kada bih išao negde na putovanje morao bih tri punjača da ponesem umesto jednog. Koja je to logika?

Eh, kako sad jedan punjač za sve. Malo nam odgovara globalizacija a malo ne. Nego lepo suverenizam pa da svako pravi svoj ;)
To treba biti inerni dogovor proizvođača elektronskih uređaja a ne direktiva sa vrha sveta na primer. Kompanija Epl je mogla d anenpređe na novi sistem punjenja upravo iz ovog razloga jer vrsta punjača ima koliko hićeš ali zdrava logika nalaže da se pređe. Na primer cene telfona su bez punjača a sa punjačem su veće. Kada čovek pogleda na sajtu ili u prodavnici privuče ga pored kvaliteta i niža cena.

Kompanija Epl prešla je na nosi princip ulaza punjača pod pritiskom EU i sada svi noviji mdeli te kompanije imaju ulaze USB-C kao i ostali proizvođači mobilnih telefona. Imam dva uređaja koja imaju razčičite ulaze, jedan je električni punjač a drugi je blutut zvučnik. Kada bih išao negde na putovanje morao bih tri punjača da ponesem umesto jednog. Koja je to logika?
Zalis se na punjac za elektricni punjac?
Ne bi bio meliot da ne pita nesto retardirano.

Uopšte ne komplikuju ja imam neki mali razdelnik koji utaknem na usb punjača a sa druge strane imam sve džekove čak i ajfon. To nosim kasa putujem i pokriva mi sve uređaje. Dizajniran kao mala silikonska loptica iz koje izvučeš šta ti trebat.
Brrnoo-USB-Charger-5-in-1-Charger-USB-for-LL-XL-3DS-Multi-Function-Charging-Cable-Charging-Eq...jpeg

Back