Nestanak

Cao svima! Nadam se da sam nasao pravo mesto na kom cu izneti svoj problem, i gde cu naravno pokupiti par saveta za dalji tok svega.

Ovako, cuo sam se sa jednom devojkom nekih 10ak dana, sve lepo, super (pricam o fbu).. intezivno smo se dop, ona se meni javljala, ja njoj i tako u krug. Nakon nekog vremena sam dobio i br. Dogovorili smo se da za vikend izadjemo. Ali sta se desava. Pre dve noci smo se pozdravili, ona ide na spavanje a ja verovatno na pikanje neke igrice do kasno ujutro. Ujutro se budim, zaticem ugasen fb. Pisem poruke, zovem. Nema odgovora.. Jednostavno je nestala. Ne znam sta se desilo. Pritom, devojka je predobra u smislu da je dobra kao covek prvenstveno i ne mogu reci da mi nije krivo, prosto sam video sebe sa njom. I onda danas cujem od neke drugarice da je prekinula jer me ne zeli povrediti. Hm, i sad se ja pitam... Sta dalje? Sta uraditi? Koji korak napraviti?

oteli je marsovci i poturili ti priču :tajna:

Tebra, hvala na odg. :) A *******, problem je mala sredina pa ono..par lajkova i ona se dize u visine..a to je jako lose :) I evo proslo je par dana, odgovori ona na svaku moju poruku, ali sve je to nekako ladno..naravno pravim se da me ne interesuje, ladan sam i ja :) Ali ono brate..ja bih da se desi nesto ako je moguce, znaci neku konverzaciju bi zapoceo u kojoj ce da je zaintrigrira sve to ponovo.. ali sta kako poceti? Kad sam vec jednom sve to prosao..losa situacija skroz

brate, razumi da je ne zanimas. ovako ima jos vise da ti ga spusti i da te povredi. ti ocigledno ne umes da citas devojke bas najbolje, sve su one fine i pokusavaju da ti ne kazu direktno u face da ih zanimas samo kao prijatelj. mi muskarci se u mnogo slucajeva zahebemo i skapiramo kontra, jos ako smo tvrdoglavi ondda dobijemo i pravu bolnu pedalu. bolece te jer vidim da si se zacopao. ti kako hoces postupi, ovo je moje misljenje...

Tebra, hvala na odg. :) A *******, problem je mala sredina pa ono..par lajkova i ona se dize u visine..a to je jako lose :) I evo proslo je par dana, odgovori ona na svaku moju poruku, ali sve je to nekako ladno..naravno pravim se da me ne interesuje, ladan sam i ja :) Ali ono brate..ja bih da se desi nesto ako je moguce, znaci neku konverzaciju bi zapoceo u kojoj ce da je zaintrigrira sve to ponovo.. ali sta kako poceti? Kad sam vec jednom sve to prosao..losa situacija skroz

Ma radi na sebi. Malo fizički, malo umno... Pošto je mala sredina videćete se tu i tamo i ona možda ukapira da je pogrešila. Nestani i ti na neko vreme, možda je to zaintrigira. ;)

Ne znam brate, mene si rasplakao, dirnu me te tuzne Fejsbuk romanse. :( Da su Romeo i Julija imali "fejs" mozda ne bi doslo do tragedije. Ah... ah... ah... :(
buahahhahhaha:rotf:
Cao svima! Nadam se da sam nasao pravo mesto na kom cu izneti svoj problem, i gde cu naravno pokupiti par saveta za dalji tok svega.

Ovako, cuo sam se sa jednom devojkom nekih 10ak dana, sve lepo, super (pricam o fbu).. intezivno smo se dop, ona se meni javljala, ja njoj i tako u krug. Nakon nekog vremena sam dobio i br. Dogovorili smo se da za vikend izadjemo. Ali sta se desava. Pre dve noci smo se pozdravili, ona ide na spavanje a ja verovatno na pikanje neke igrice do kasno ujutro. Ujutro se budim, zaticem ugasen fb. Pisem poruke, zovem. Nema odgovora.. Jednostavno je nestala. Ne znam sta se desilo. Pritom, devojka je predobra u smislu da je dobra kao covek prvenstveno i ne mogu reci da mi nije krivo, prosto sam video sebe sa njom. I onda danas cujem od neke drugarice da je prekinula jer me ne zeli povrediti. Hm, i sad se ja pitam... Sta dalje? Sta uraditi? Koji korak napraviti?

produzi daljeXD
pa realno mogla je samo da ti kaze cao necu vise a se druzimo,ovo nije htela da te povredi je pitanje dal vec ima decka...i zasto gasi celu stranicu itd,itd,razred 5 osnovne...
ako ti se bas svidja reci drugarici da joj poruci da si spreman da budes povredjen,i da ne brine za tebe:zper::rotf:

ma vazi sto joj je zao :lol:

kao nije htela da te povredi..ma idi :lol:

realno, ona je tu malo ubila dosadu i to je to..

a to sto je ugasila stranicu (mogla te je u suprotnom kulirati, blokirati i statijaznam) moze biti da je nasla decka

- - - - - - - - - -

Weeeeee sto si zla :lol:

Back