Nestali

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
imam teoriju da nestali rade u lokijskim rudnicima . ne mislim na onaj na mjesecu vec na one na zemlji . previse ljudi nestaje bez traga da bi to bila slucajnost . kako mozes otici po cigarete i nestati da te niti fbi ne moze naci . meni to sve sumnjivo . :whistling:

kazu,da u americi nestaje mnogo dece....u kini,to znam i to je istina,ogroman broj.....ali,kad sm cuo da u britaniji nestane godisnje neka zestoka cifra,bio sam u zbunu...otkud tamo rekoh,ali,definitivno tu nesto ima

ljudi su ionako genetski modificirani majmuni prikladni za zivot na zemlji tako da su ti rudnici vecinom na zemlji . medutim tesko ih je otkriti zbog hologramske zavjese .

tko onda sve to krije ? europol ? sumnjam da se politika toliko uplece u to sve mada znam da ruka ruku mije .

ajde nemoj da se pravis naivan, u svetu ima nekoliko miliona masona koji izvrasavaju zadatke od kojih velika vecina njih nije ni svesna cemu sluze pa bi tako broj od nekoliko desetina hiljada ljudi mogao da kroji svet od sale i isto tako zataskavaju, ogranicavaju bilo sta.

malo preuvelicavas ulogu masona . masonerija je u principu pozitivan pokret koji tezi znanju i slobodi pojedinca . da se moze zloupotrijebiti , moze ali ipak svaki mason je jedinka sa savjescu dakle moze reci NE . nece svakoga objesiti naglavacke sa mosta jer bi to bilo u svim novinama .

danas se masonom naziva svaka susa, u srbiji nema pravih masona, ima tipova poput nekih nasih politicara koji su svesni da mogu da povlace bilo kakve poteze i ne odgovaraju, jer znaju da ih stiti neko veoma mocan i da nikad nece odgovarati za to sto cine pred ovim glupavim narodom, kad izvrse zadatke onda budu vrbovani van zemlje, sto se upravo sada desava ..zasto onda uvek visoki zvanicni razgovaraju iza kulisa, zasto se javno ne prenose ti razgovori? nego se putem medija prenose spinovane informacije. primer nedavna poseta kilntonke a zna se po cega je dosla i zasto, utvrdjene su poslednje stavke da srbija bude potpuno rasprodata.

Back