Nestali stariji ljudi

gost 393525

Aktivan član
Poruka
1.936
Često viđam po gradu obaveštenja u gradu po banderama kako je nestao neki stariji čovek i da ako ga neko vidi javi porodici na taj i taj broj. Moje je pitanje šta se dešava sa tim ljudima i gde nestaju ? Da li skoče u Dunav sa mosta? Da li ih negde udari auto pa im vozač sakrije telo da prikrije zločin ? Šta je u pitanju ?

U Bgu ?
Verovatno skoche s mosta , ili se na neki drugi nachin ubiju .
Ovde vishe nema perspektive . :neutral: :(
A mozda se po nekad desi i to drugo .
A treca opcija je da pobegnu s ljubavnikom ljubavnicom , sami .
Ili neshto chetvrto .

Često viđam po gradu obaveštenja u gradu po banderama kako je nestao neki stariji čovek i da ako ga neko vidi javi porodici na taj i taj broj. Moje je pitanje šta se dešava sa tim ljudima i gde nestaju ? Da li skoče u Dunav sa mosta? Da li ih negde udari auto pa im vozač sakrije telo da prikrije zločin ? Šta je u pitanju ?

Ova misao je i meni prosla kroz glavu.. svako malo vidim "netao/la ta i ta osoba" a sve redom stariji ljudi...
Da mogu, proverio bi samo da nisu kojim slucajem davaoci organa ili tako nesto..

uglavno se radi o dementnim ljudima koji odlutaju od kuce i ne mogu da se se te ni ko su ni odale su, ni sami zive. uglavnom ih nadju, smeste u prihvatni centr i onda se rodbina javi... tj raspituje da li su tu.

Back