Nestali otac i kćerka

zar ti se ne čini pomalo neodgovornim da se zbog tegle meda upustiš u pustolovinu a u autu ćerkica od 6 ?
Ja nisam ironican kad kazem da se uvede obaveza javljanja na svakih 2h.....
Samo za Srbiju , ne za svet...

To je inace stvar konteksta.....kad je sve otislo u k...onda se prilagodis spavanju na kolenima....tako i ovo , mic po mic, otislo je mnogo toga u nenormalno ,pa sad razvijamo nenormalnost.....to tako biva u zivotu.....

Ti bi poverio sopstveno dete nekome koga zakon mora da natera da se javlja redovno?
Nemas izbora.....mnogi pogrese sa kojom prave decu pa posle deca postaju psihicki bolesnici a to ume strasno da boli....neke situacije donose posledice koje ne mozes da izbegnes...

Usput mene nervira i pogadja tvoja sugestija da osoba jeste odgovorna ako se javlja na svakih 2h a nije ako se ne javlja.....
Ja licno ne nosim mobilni kad sam u gradu. Da , znam, svi muskarci mi kazu da bi ih zene lincovale kad bi tako nesto uradili....ili devojke ili verenice....
To ne znaci da nisam odgovorna osoba....to ne bi nijedna pomislila, ali to je druga prica...

Poznajuci navike srpskih zena, danas, naglasavam danas, treba ozakoniti samo u Srbiji obavezu javljanja na svakih 2h, uz uvodjenje kazne od 500e ako se osoba ne javi, placanje sudu.

Poslednja izmena:
Nemas izbora.....mnogi pogrese sa kojom prave decu pa posle deca postaju psihicki bolesnici a to ume strasno da boli....neke situacije donose posledice koje ne mozes da izbegnes...
Onda gledaš da ne budeš ti ta greška s kojom je neko napravio decu, na prvom mestu, ako me razumeš.

I seksizam ostavi po strani. Nisu žene ni muškarci u pitanju nego neodgovorni roditelji. Niko nije kriv za statistiku, izuzev onih koji su joj doprineli.

Pa klasika, pravimo se fini....
Mogu da ga citam jos sto puta, sve je to umotana klasika wannabe.....

Kao nije seksizam, kako nije kad jeste vec duze vremena...
Kao nije razlika izmedju muskarca i zene, aloooo, prirodno postoji razlika...
Kao ne budi ti taj koji je razlog, aloooo, pa sve ne pocinje od juce, pasivno podsecanje jaja muskarcima dovodi do favorizacije onih koji ne razmisljaju puno , pa posle opet prica i krivica usmerena bas ka onima koji razmisljaju odgovorno , tako se to radi....
Mozemo ovako do prekosutra, igranje cuvene igre moralne superiornosti koju uglavnom igraju zene, i sad ove nove generacije muskaraca...feministi muskarci ali nikako femi muskarci...eh sad se treba pomuciti i razumeti sta sam napisao...

Mnogo je tesko povezati bracni par narkomana, alkoholicara i bracni par otac punisha a majka histericna....jel?

Kao ne budi ti taj koji je razlog, aloooo, pa sve ne pocinje od juce, pasivno podsecanje jaja muskarcima dovodi do favorizacije onih koji ne razmisljaju puno , pa posle opet prica i krivica usmerena bas ka onima koji razmisljaju odgovorno , tako se to radi....
Mozemo ovako do prekosutra, igranje cuvene igre moralne superiornosti koju uglavnom igraju zene, i sad ove nove generacije muskaraca...feministi muskarci ali nikako femi muskarci...eh sad se treba pomuciti i razumeti sta sam napisao...

Mnogo je tesko povezati bracni par narkomana, alkoholicara i bracni par otac punisha a majka histericna....jel?
Ne treba ići sad u drugu temu. Ovde je reč o neodgovornosti oca.

Druze...
savet dobronameran...
promeni malo plocu...igla grebe odavno sa strane...
NISU SVE ZENE KUCKE NITI SVI MUSKARCI MAGARCI.
Da i ne spominjem da na SVAKU temu ti ZLONAMERNO provlacis svoju mizoginiju..
Prestani.
Bolje za tebe.
Ovo nije pretnja vec cinjenica, jer ti sve shvatas kako hoces, pa da ti nacrtam.

Znas li koliko se svakodnevno desava da majke uzimaju novac za dete i trose ga na sebe a da uopste ne pomisle da to rade?
Sta je to?
Ili da koriste dete da bi dobile prednost i brzo zavrsavanje kupovine, pregleda ili svasta jos....Jok mi smo svi slepi da se to namerno radi....
Bilo da su velika vec, kao ovo ili da su u kolicima...jok, sad ce prica kako to nijedna normalna majka ne radi bebi u kolicima.....ma hajde...ne rade mozda u unutrasnjosti ali u BG je to svakodnevna pojava, a verujem da i u NS nije nista bolje, mozda malo bolje.

Ne lazimo se uzrok svega je to sebicno ponasanje i otkaceno tretiranje svega oko nas...
Samo je pitanje gde ce se pojaviti..

Ovde uopste nije rec o jednom neodgovornom muskarcu, zar ne vidite...
Rec je o pristupu ako imam onda mi se moze, ako mi se moze onda mi se moze i ovo...
Sa druge strane, skoro da je sigurno da je ovo uradjeno jos neki put , pa je ovde zena odradila sacekusu, kao e neces ga majci i ovaj put,, sad cu da ti zabiberim...

Jok ,, i tu cemo da se pravimo da verovatno nije tako...
I daj jos da opravdamo jos neke primere nasih ponasanja u realu...

Svaki dan neki od nas se bude u Srbiji , drugi samo prespavaju u njoj.

Ali uzmimo da se desilo prvi put, i uzmimo da je u pitanju panika zene i uzmimo da je dobronamernost svuda u pitanju.....

Dakle, zena se zabrinula, misli da moze da pomogne detetu, a i muzu , pa javlja da su nestali....poslace kola po putu i naci ce ih gde su....
Muz vidi da je sve u redu , ne dolazi na vreme, ako nema signala ili baterije, ne javlja se....ne moze, javice se sutra.....
Nije svako pametan ni priseban, zene cak i ne vole takve muskarce, dakle veca je verovatnoca da ce muskarac smisliti nesto uobicajeno , navika iz filmova ili ono iz reala sto je navikao...

Dakle, vecina bi uradila isto....ostala uz auto , prvo zato sto ako ga napuste, ko zna sta ce od njega ostati, Srbija je to...
Tu je i cerkica, a sutra ce ih neko naci....nema signala i tacka...

Dakle za sada je sve dobronamerno....

Onda je dobronamerna i policija, koja to ceslja odmah, a ne da ceka kao kod odraslih zena ili muskaraca 24 ili 48h...

I na kraju rezultat je takodje dobronameran....

E sad ko je onda tu zlonameran?

Novinari, sigurno , prave od jedne srecne price katastrofu i sablaznjavaju narod koji je licemeran do srzi i jedva ceka da oplete zlim jezicima..
Narod, obavezno zao, pa sta bi radio , dosadno , a onda i tako ispadaju moralci , puritanci i odgovorni kad je tudja koza u pitanju, a sami drljave i mrljave u svojim zivotima..
Odgovor na narodne zle jezike, takodje vazna stvar, a to je kad krene nardo da dize larmu , odgovor od onih koji ne dizu larmu odjednom je zahtevan ili isprovociran i tu je takodje skoro uvek zlo...jer tera te vece zlo na neko zlo i onda se pod pritiskom zla zauzima stav koji je ili manje zlo ili generalnije zlo....

Znaci ova tema moze biti slobodno o paznji majke, pazljivom ocu , pazljivoj policiji i zlim novinarima, zlom narodu dokonom i zlim isprovociranim cutljivim ljudima koji ne mogu da slusaju galamdzije zlobne iz prethodno nabrojane grupe narodnih pametnica...

Back