Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.771
Nek udje u zakon, na svakih 2h obaveza javljanja....Ili je dovoljno da se očevi javljaju kad su negde s decom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek udje u zakon, na svakih 2h obaveza javljanja....Ili je dovoljno da se očevi javljaju kad su negde s decom.
zar ti se ne čini pomalo neodgovornim da se zbog tegle meda upustiš u pustolovinu a u autu ćerkica od 6 ?Nek udje u zakon, na svakih 2h obaveza javljanja....
Možda se i majka ne javlja..pa teraju inat.Ili je dovoljno da se očevi javljaju kad su negde s decom.
Ja nisam ironican kad kazem da se uvede obaveza javljanja na svakih 2h.....zar ti se ne čini pomalo neodgovornim da se zbog tegle meda upustiš u pustolovinu a u autu ćerkica od 6 ?
To se ne radi preko deteta.Možda se i majka ne javlja..pa teraju inat.
Ja nisam ironican kad kazem da se uvede obaveza javljanja na svakih 2h.....
Samo za Srbiju , ne za svet...
Nemas izbora.....mnogi pogrese sa kojom prave decu pa posle deca postaju psihicki bolesnici a to ume strasno da boli....neke situacije donose posledice koje ne mozes da izbegnes...Ti bi poverio sopstveno dete nekome koga zakon mora da natera da se javlja redovno?
Onda gledaš da ne budeš ti ta greška s kojom je neko napravio decu, na prvom mestu, ako me razumeš.Nemas izbora.....mnogi pogrese sa kojom prave decu pa posle deca postaju psihicki bolesnici a to ume strasno da boli....neke situacije donose posledice koje ne mozes da izbegnes...
Ne radi se ali se roditelji takmiče u tome ko će da ispadne bolji u očima deteta.To se ne radi preko deteta.
Ne mislim striktno na ovaj slučaj, ovde je (nama) nejasno mnogo toga. Više pišem uopšteno.
Znam šta rade ali kažem da to ne bi smelo da bilo kako utiče na dete.Ne radi se ali se roditelji takmiče u tome ko će da ispadne bolji u očima deteta.
Ne znam gde zivis.....ali ne zivis u Srbiji. Mislim pravis se da ne zivis , svi se mi pravimo slepi....i pametni i posteni i fini.....Znam šta rade ali kažem da to ne bi smelo da bilo kako utiče na dete.
Pročitaj ponovo moj post.Ne znam gde zivis.....ali ne zivis u Srbiji. Mislim pravis se da ne zivis , svi se mi pravimo slepi....i pametni i posteni i fini.....
Ne treba ići sad u drugu temu. Ovde je reč o neodgovornosti oca.Pa klasika, pravimo se fini....
Mogu da ga citam jos sto puta, sve je to umotana klasika wannabe.....
Kao nije seksizam, kako nije kad jeste vec duze vremena...
Kao nije razlika izmedju muskarca i zene, aloooo, prirodno postoji razlika...
Kao ne budi ti taj koji je razlog, aloooo, pa sve ne pocinje od juce, pasivno podsecanje jaja muskarcima dovodi do favorizacije onih koji ne razmisljaju puno , pa posle opet prica i krivica usmerena bas ka onima koji razmisljaju odgovorno , tako se to radi....
Mozemo ovako do prekosutra, igranje cuvene igre moralne superiornosti koju uglavnom igraju zene, i sad ove nove generacije muskaraca...feministi muskarci ali nikako femi muskarci...eh sad se treba pomuciti i razumeti sta sam napisao...
Mnogo je tesko povezati bracni par narkomana, alkoholicara i bracni par otac punisha a majka histericna....jel?
dešava se često. nemam prava da mislim o emocijama roditelja kome je uskraćen pristupMislim da se ovde radi o ideji oca da ne vrati dete majci. Dešava se često.
Šta vi mislite?
Druze...Pa klasika, pravimo se fini....
Mogu da ga citam jos sto puta, sve je to umotana klasika wannabe.....
Kao nije seksizam, kako nije kad jeste vec duze vremena...
Kao nije razlika izmedju muskarca i zene, aloooo, prirodno postoji razlika...
Kao ne budi ti taj koji je razlog, aloooo, pa sve ne pocinje od juce, pasivno podsecanje jaja muskarcima dovodi do favorizacije onih koji ne razmisljaju puno , pa posle opet prica i krivica usmerena bas ka onima koji razmisljaju odgovorno , tako se to radi....
Mozemo ovako do prekosutra, igranje cuvene igre moralne superiornosti koju uglavnom igraju zene, i sad ove nove generacije muskaraca...feministi muskarci ali nikako femi muskarci...eh sad se treba pomuciti i razumeti sta sam napisao...
Mnogo je tesko povezati bracni par narkomana, alkoholicara i bracni par otac punisha a majka histericna....jel?
Ovo je suština. Čovek se poneo neodgovorno i nepromišljeno i to je to.
Još onda, tj. narednog dana.Jesu li ih našli?