Nestale osobe

momcilo-petkovic-andela-stojnev-foto-facebook-ps-1443478336-750703.jpg

NIŠ - Momčilo Petković (17) i Anđela Stojnev (13), koji su u petak nestali u Nišu zbog zabranjene ljubavi, viđeni su u Knjaževcu!- Oni su u petak krenuli ka Knjaževcu, a kako nisu imali para, odlučili su da stopiraju. Jedan čovek ih je prebacio do tog grada, ne znajući da su pobegli od kuće. Tek sutradan, kad je video da ih traže, javio se Momčilovom ocu i rekao da ih je on povezao. Kazao je da su bili mokri i promrzli te da mu ih je bilo žao, zbog čega ih je primio u auto - priča naš sagovornik.
Sedamnaestogodišnji Nišlija Momčilo Petković i četiri godine mlađa Anđela Stojnev, s kojom je u ljubavnoj vezi, u petak su zajedno pobegli od kuće jer su se roditelji protivili njihovoj vezi, potvrdio je otac devojčice.
Kako saznajemo, deca su tog dana od kuće navodno otišla u školu, ali tamo nisu stigla, već su auto-stopom otišli u Knjaževac. Pretpostavlja se da se trenutno nalaze u nekom gradu u Negotinskoj Krajini jer tamo imaju društvo.
Momčilo je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a na sebi je imao sivu trenerku i sivi duks, dok devojčica ima na sebi farmerke i duksericu. Momčilo je trenutno bez naočara.
Ukoliko ih je neko od građana video može pozvati policiju na broj 192 ili javiti najbližoj policijskoj stanici.

NESTALA Devojka iz Rume otišla da traži posao i nije se vratila kući
Olgica Todosijević(21) iz Rume nestala je 18.januara u Rumi i od tada joj se gubi svaki trag, a roditelji su njen nestanak policiji prijavili 22.januara.

d0fc7f4be63850a1f415e377bcdad9ee.jpg

Zabrinuti smo svi u porodici, druga ćerka, sin i supruga su je odmah tog dana posle podne zvali na mobilni, ali je od tada nedostupna. Telefoni su se usijali, svi zovu, no niko nešto da kaže i pomogne nam, uglavnom se svi raspituju da li ima nekih novih informacija. i u policiji ništa još novo ne mogu da nam kažu, sad sam bio, očajni smo svi, kaže u telefonskom razgovoru otac nestale devojke Novica Todosijević.

Kako saznajemo, Olgica je tog dana krenula u grad da potraži posao u jednoj prodavnici mešovite robe. Kao krojač-modelar radila je po završetku srednje škole najpre u jednoj rumskoj firmi, da bi kasnije radila i u kafićima.
Iz kuće je, kaže otac, pošla peške, a niko od njenih drugova i drugarica, kako tvrde, nije je video tog dana, niti se čuo sa njom.
Prema očevom kazivanju u porodici nije bilo nesuglasica koji bi eventualno uticali na njen odlazak od kuće, niti je Olgica imala nameru da se uda.
- Često nam je govorila da joj je još rano za udaju i zasnivanje porodice, najpre je želela da se materijalno obezbedi. Za Svetog Jovana smo trebali ići na slavu kod moje sestre, a sutra je Olgici rođendan, ne znam šta da mislim, očajan je Novica.
Sve informacije o nestaloj Olgici mogu se dostaviti policiji ili na mobilni broj Novice
U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica kažu da su o nestanku Olgice Todosijević zvanično obavešteni 22.januara, te da od tada traje potraga za njom koja je u toku, ali da nikakvih novih saznanja još uvek nemaju.

- - - - - - - - - -

Olgica Todosijević(21) iz Rume nestala je 18.januara u Rumi i od tada joj se gubi svaki trag, a roditelji su njen nestanak policiji prijavili 22.januara.

Zabrinuti smo svi u porodici, druga ćerka, sin i supruga su je odmah tog dana posle podne zvali na mobilni, ali je od tada nedostupna. Telefoni su se usijali, svi zovu, no niko nešto da kaže i pomogne nam, uglavnom se svi raspituju da li ima nekih novih informacija. i u policiji ništa još novo ne mogu da nam kažu, sad sam bio, očajni smo svi, kaže u telefonskom razgovoru otac nestale devojke Novica Todosijević.

Kako saznajemo, Olgica je tog dana krenula u grad da potraži posao u jednoj prodavnici mešovite robe. Kao krojač-modelar radila je po završetku srednje škole najpre u jednoj rumskoj firmi, da bi kasnije radila i u kafićima.
Iz kuće je, kaže otac, pošla peške, a niko od njenih drugova i drugarica, kako tvrde, nije je video tog dana, niti se čuo sa njom.
Prema očevom kazivanju u porodici nije bilo nesuglasica koji bi eventualno uticali na njen odlazak od kuće, niti je Olgica imala nameru da se uda.
- Često nam je govorila da joj je još rano za udaju i zasnivanje porodice, najpre je želela da se materijalno obezbedi. Za Svetog Jovana smo trebali ići na slavu kod moje sestre, a sutra je Olgici rođendan, ne znam šta da mislim, očajan je Novica.
Sve informacije o nestaloj Olgici mogu se dostaviti policiji ili na mobilni broj Novice
U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica kažu da su o nestanku Olgice Todosijević zvanično obavešteni 22.januara, te da od tada traje potraga za njom koja je u toku, ali da nikakvih novih saznanja još uvek nemaju.

- - - - - - - - - -

ivana-vemic-potraga-nestala-sivac-foto-facebook-printscreen-1467645662-943007.jpg

U noći između subote i nedelje je u Sivcu nestala petnaestogodišnja devojčica Ivana Vemić. Od tog trenutka nema nikakvih informacija o tome gde bi ona mogla da se nalazi.

Porodica apeluje na sve one koji bi mogli imati bilo kakvu informaciju o Ivani da je jave u najbližu policijsku stanicu. Istraga o nestanku petnaestogodišnje Ivane Vemić je u toku. Za sada ne zna se šta se dogodilo u noći između subote i nedelje u Sivcu, kada je nestala po povratku kući iz lokalne diskoteke, od tada joj se gubi svaki trag.
Porodica je uputila apel svima, ukoliko imaju pravu informaciju da jave odmah prvoj policijskoj stanici!

Naša miljenica je na sebi imala teksas svetli šorts, krem-sivu majicu, šarene starke. Sumnja se da je nestala sa tridesetogodišnjim čovekom (sa više krivičnih dela i nasilja nad ženom) koji je vršio pritisak na nju, odgovarao je od škole i porodice, zaveo je, svestan njenih 15 godina, nesvestan njene psihičke razvijenosti, njene svesnosti o donošenju odluka, i nesvestan njene razvijenosti.

Porodica je u velikom strahu za njenu sigurnost. Ako imate bilo kakvu informaciju javite i porodici na ove brojeve: 0611850061 Dragan (otac), 0612591715 Snežana (majka).Zabranjeno kopiranje!

Back