Nestala devojčica kod Bajmoka, jedini trag izgubljena patika

• Začetnik teme Začetnik teme Hurin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto je potvrdjeno je da monstrum je nije udario kolima nesvesno vec vratima od kola prilikom otmice, svesno sa ciljem da je otme i siluje. On je dete uocio i pratio sa ciljem silovanja, izivljavanja i ubistva da bi zataskao tragove. Nikakvog faktora slucajnosti nije bilo.
Obdukcijom tela se nije moglo nista utvrditi sem da nije bila udarena autom.
Posebno je strasno bolesna prica o tihom i mirnom momku koji ima dve krivicne prijave za kradju i jednu za nanosenje telesnih povreda. Covek koji je oduvek bio problematican, osnovnu jedva zavrsio sa 17 se opisuje kao divno dete koje je poludelo.

Otkud je znao da će ona u 1 ujutro da se odvoji od društva i krene sama pored tog nasipa?

Bio vidovit ili šta ?

...'ajde bre niste deca ili jeste ?

Pojavile su se brojne rupe u celom slucaju posto je ovaj navodni ubica promenio do sad deset razlicitih prica i nijedna se ne uklapa u cinjen icno stanje.
Tu debelo nesto smrdi jer lik ili nije direktni izvrsilac ili je imao saucesnika ili uopste nije to delo izvrsio.
Jedino sto je sigurno je da nije pri zdravoj pameti advokati koji su ga branili po sluzbenoj duznosti su redom digli ruke od svega jer kazu da lik sam sebe montira

Pojavile su se brojne rupe u celom slucaju posto je ovaj navodni ubica promenio do sad deset razlicitih prica i nijedna se ne uklapa u cinjen icno stanje.
Tu debelo nesto smrdi jer lik ili nije direktni izvrsilac ili je imao saucesnika ili uopste nije to delo izvrsio.
Jedino sto je sigurno je da nije pri zdravoj pameti advokati koji su ga branili po sluzbenoj duznosti su redom digli ruke od svega jer kazu da lik sam sebe montira

Joj po tvome Đurić nije ubijo Tijanu no nego drugi glupost

Ja to ne mogu znati ali ceo slucaj je tako smrdljiv i pun nelogicnosti da je zaista smesno pomisliti da se ovde radi o tako cistoj situaciji.
Sam ministar je tvrdio da su uhvatili signal njenog mobilnog telefona u Madjarskoj pa da je vidjena u Madjarskoj i trista cuda a onda je nasli na deponiji .

da si slušao pažljivo tad tv čuo bi jasnije detaljno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back