nestala deca

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cicak daj link profila na fb.

Dete treba kod psihologa,psihoterapeuta da se utvrdi od cega treba da se leci ili kakve traume su joj napravljene i ko je odgovoran zbog bezanja i kuce.

Njega pod hitno neko da skloni kako mu takve idiotarije ne bi pale na pamet ponovo.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/da...mic-15-ceo-sivac-traga-za-njom-clanak-2338143

pre nego sto ista napisem, samo da kazem - boze molim te sauvaj svu nasu decu!

a onda da kazem
nestalo je jos jedno dete
malena ima tek 15 godina
na dve slike razlicita osoba
na jednoj, nevino dete koje nije ni zakoracilo u zivot kako treba
na drugoj, lice iskusne osobe koja je u tridesetim..
otisla sam na njen profil i naisla na baner - kako je nekada tesko izabrati izmedju onoga sto zelis i sto je dobro za tebe
u komentarima naidjem na informaciju da se vec jednom vracala kuci, ali je opet otisla

zahvaljujuci internetu i mrezama, svako je danas informisan o realnom postojanju trgovine belim robljem radi prostitucije i ilegalnog trzista organa

vreme je ludo
uvek je bilo maloletnickog bezanja od kuce, ali ne sa ovakvim posledicama

kako da sacuvamo nasu decu?

Agencija za pracenje je resenje, mada moze da pomogne i pracenje telefona, ali ne smem da vam kazem kako.

ma ovo je konj mator od 29 godina, a sestra cisto da vidi gde je
sad malopre vrati mi se dete sa treninga i kaze - gde je kali
ja joj kazem, odveli je sestric i njegova devojka-zena u setnju, pozovi ga da vidis kad se vracaju
kaze ona, ma gde da ga zovem sad cu da vidim
i posto oboje imaju iphone potrazi u pretrazivacu i kaze - evo ga, na pocetku blagoja parovica :lol:
ja je pitam je l zna on da je pracen, a ona kaze - sto mora da zna, lakse mi je ovako, sto da ga zovem..sad kad ga nesto zamolim ne moze da me laze da je na drugom kraju grada :lol:
kako ide ona stara pesmica - novo, novo, novo vreme...

ja joj kazem, odveli je sestric i njegova devojka-zena u setnju, pozovi ga da vidis kad se vracaju
i posto oboje imaju iphone potrazi u pretrazivacu i kaze - evo ga, na pocetku blagoja parovica :lol:
ja je pitam je l zna on da je pracen, a ona kaze - sto mora da zna, lakse mi je ovako, sto da ga zovem..sad kad ga nesto zamolim ne moze da me laze da je na drugom kraju grada :lol:

ja ovo ne bih ni svom maloletnom detetu uradila.uzas.
sta se desilo sa pravom na privatnost i na slobodu kretanja?

Moze da je tuzi.
Ovo ne sme da radi civil civilu,dozvoljeno je samo nadleznima.

Ne volim to,narusava pravo na slobodu kretanja i privatnost,zato ziveli stari dobri telefoni sa obicnom tastaurom bez mogucnosti lociranja.
.............
Sta se desilo sa ovim slucajem?

Back