nestala deca

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
http://www.kurir.rs/crna-hronika/da...mic-15-ceo-sivac-traga-za-njom-clanak-2338143

pre nego sto ista napisem, samo da kazem - boze molim te sauvaj svu nasu decu!

a onda da kazem
nestalo je jos jedno dete
malena ima tek 15 godina
na dve slike razlicita osoba
na jednoj, nevino dete koje nije ni zakoracilo u zivot kako treba
na drugoj, lice iskusne osobe koja je u tridesetim..
otisla sam na njen profil i naisla na baner - kako je nekada tesko izabrati izmedju onoga sto zelis i sto je dobro za tebe
u komentarima naidjem na informaciju da se vec jednom vracala kuci, ali je opet otisla

zahvaljujuci internetu i mrezama, svako je danas informisan o realnom postojanju trgovine belim robljem radi prostitucije i ilegalnog trzista organa

vreme je ludo
uvek je bilo maloletnickog bezanja od kuce, ali ne sa ovakvim posledicama

kako da sacuvamo nasu decu?

Zabanik je prava stvar, al stvarno..al ponavljaju tekstove :D

Jeste Kurur, pa ne znaš ni šta se desilo, al dete je došlo kući - otišlo sa matorcem dobrovoljno u toku noći - taj ima kriminalni dosije - gde su roditelji,, kamo vaspitna funkcija?

Svaka selendra ima lokale i diskoteke koji rade do zore, a ona 3 seoska pandura spavaju...

Zabanik je prava stvar, al stvarno..al ponavljaju tekstove :D

Jeste Kurur, pa ne znaš ni šta se desilo, al dete je došlo kući - otišlo sa matorcem dobrovoljno u toku noći - taj ima kriminalni dosije - gde su roditelji,, kamo vaspitna funkcija?

Svaka selendra ima lokale i diskoteke koji rade do zore, a ona 3 seoska pandura spavaju...
ngm je jos bolji od zabavnika, jos bolje to da uzme da cita oplemeni mozak i opere ga od ovog smeca kojim puni glavu svaki dan
al zabavnik je nekako uso u nasu domacu istoriju, kultna stvar mnogih generacija, mast hev sto bi rekli, iako se pokvario poslednjih godina

jao boze divka idi nekim hobijem se bavi, sta si se uhvatila kurira hbt :roll:
punite glave tim smecem
uzmi zabavnik pa citaj korisnije je mnogo, i dace ti ideje za neke pametnije teme ako vec imas maniju otvaranja tema :lol:

Ako ne kupuje Kurir, sta ce da radi u frci kada nestane toalet papira? :think:

Ja upravo zbog toga za svaki slucaj cuvam 3-4 Kurira i Informera.

ngm je jos bolji od zabavnika, jos bolje to da uzme da cita oplemeni mozak i opere ga od ovog smeca kojim puni glavu svaki dan
al zabavnik je nekako uso u nasu domacu istoriju, kultna stvar mnogih generacija, mast hev sto bi rekli, iako se pokvario poslednjih godina

Jesje ( :

Mala je na čiki još uvek verovatno :mrgreen:

Ma, u vezi su, to joj je dečko, nigde nije nestala ... niko je nije nasilno oteo...a što roditeljima devojčice od 14 izgledaju kao sa Pigala, i dolaze kući u zoru... pa ih traže.kao..msm....

Devojčica nafrakana kao žena i onda se pitaju gde je nestala. :roll:
Ti roditelji nisu ni brinuli o svom detetu i da sam ja vlast, meni bi oni odgovarali.
Kao i svi roditelji čija DECA se šetaju okolo nafrakana i gola.
Do punoletstva je dete i kraj priče.
Da je moja i da je samo jednom vidim sa ovako napućenim usnama, razvalila bih je da sve zvoni.
Ne bi mi se pućila nikad više u životu.

Odvratno izgleda i na matoroj ženi kad ovako pući usne da izgleda kao majmun, a kamoli dete.

Devojčica nafrakana kao žena i onda se pitaju gde je nestala. :roll:
Ti roditelji nisu ni brinuli o svom detetu i da sam ja vlast, meni bi oni odgovarali.
Kao i svi roditelji čija DECA se šetaju okolo nafrakana i gola.
Do punoletstva je dete i kraj priče.
Da je moja i da je samo jednom vidim sa ovako napućenim usnama, razvalila bih je da sve zvoni.
Ne bi mi se pućila nikad više u životu.

Odvratno izgleda i na matoroj ženi kad ovako pući usne da izgleda kao majmun, a kamoli dete.

Opa nasilje u porodici.:mrgreen:

Back