NESTAJEMO Svaki treći par nema decu

Da bi par imao decu, prvo treba da postoji taj par... a parova, koji žive zajdeno u bračnoj ili vanbračnoj vezi, sve je manje. Sve je više ljudi koji su odavno prešli 40+, a još su daleko, tj. predaleko od porodice.

Sve stoji što je ovde već napisano, sve ima uticaj - i ekonomska situacija, i nebriga države i svesve ostalo, ali... mnogo smo postali razmaženi, mnogo se teško svog komfora odričemo.
Drugo, ko bre meni ima da hrani decu, ko ima bilo kakvu obavezu da meni obezbedi ovakve ili onakve uslove... kada je već tako u državi kako jeste, hvala bogu i muž i ja imamo po 10 prstiju na rukama i dok je toga imaće i naša deca i mi, pa i to kuče... :)
Ne znam ko reče da bilo ko sa 2 gr mozga neće radjati decu u ovakvoj državi, pa neko reče da je to pokazatelj mržnje, a ne ljubavi prema deci... pa dobro, neka misli ko kako hoće... ali ne radjamo mi decu državi, pobogu!
Ako bog da da bude sve u redu, od avgusta ću ih imati četvoro. Bilo planirano troje, bog nam dao blizance i eto... i kako rekoh, ne bojim se ni države, ni ekonomije, ni nemanja posla... dok je meni mojih 10 i "soli" u glavi, biće za normalan život.
Razmaženi smo, to je u korenu problema, a ne 20 000 pomoći za porodilje... sve to stoji, ali sve je to posledica!!!!!!

ovde je od pre par gidina uvedeno da ako roditelji ostanu kuci sa decom 12 meseci da dobijaju, cini mi se cak 85 posto od plate, ako ostane i otac, znaci menja se sa majkom cak 14 meseci, sto ranije nije bilo, ranije si dobio neku sicu ako je otac dobro zaradjivao
i po zadnjem podatku uopste se nije povecalo broj dece od predhodnih godina

- - - - - - - - - -

Samo ideju...malo li je!? :lol:

pa ako smo realni i nije nista jer sam vec spomenuo da cem idem za srbiju negde na planinu i pokupim neku nevinu seljanku

ovde je od pre par gidina uvedeno da ako roditelji ostanu kuci sa decom 12 meseci da dobijaju, cini mi se cak 85 posto od plate, ako ostane i otac, znaci menja se sa majkom cak 14 meseci, sto ranije nije bilo, ranije si dobio neku sicu ako je otac dobro zaradjivao
i po zadnjem podatku uopste se nije povecalo broj dece od predhodnih godina

- - - - - - - - - -

pa ako smo realni i nije nista jer sam vec spomenuo da cem idem za srbiju negde na planinu i pokupim neku nevinu seljanku

e, pa sori sto ti ne pratim lik i djelo
nego, otkud ti ideja da na srpskim planimama obitavaju nevine seljanke?
ok, mozdai imamo neku, al tesko da je to...standard :lol:

Back