A jesi ?

ajd' ovamo ima jedno!!!!
TASKA** Re: nesretna trudnoca
--------------------------------------------------------------------------------
Sve ste rekli sto bih i ja.....zelim ti srecu i uzivaj u trudnoci....znam da ti je tesko jer on tako ne osjeca....al' mozda se promjeni.....
Evo primjer moje najbolje drugarice.....kad je zatrudnela on ni da cuje....nisu razgovarali 2 mjeseca,isto tipa kao ona mu je to na podmukli nacin uradila.....a on zrelih godina,zamisli....a ona mu kao podvalila....prazne price....medjutim izvinuo se obecao da ce pokusati biti pravi muz i otac.....i ljudi ne da je pravi nego je diiiiivan u svakom smislu.....sin je kao luce.....jos nisam vidjela tatu koji toliko vremena posvecuje djetetu,koji se toliko igra sa njim.....
Nadam se da ce ti ovo uliti nadu u sutra....
E slican slucaj sam imala u mojoj blizini,tata je danas mnogo bolji od mnogih drugih!!!
A i moj tatica nije bas bio sretan mojim dolaskom,pa kad me je video uzeo u ruke i poceo da tepa i pevusi svoju izmisljenu pesmicu;" Pojeo tata *****,bio tata budala...." mi se danas zezamo na taj racun a njega sramota!!!