Nesrecna Iva nadjena mrtva u Dunavu kod Starih Banovaca

jukabg

Iskusan
Poruka
6.551
Dosta osoba na ovaj način gube život.Kao onaj Periš otišao do save i ni traga ni glasa za njim pa u reci mrtav.Sada ova devojka druzenje,kupanje Novi sad na strandu i mrtva nadjena 2 dana kasnije.Pravi uzrok smrti ce se nagadjati.Verovatno se udavila u Dunavu u 4 ujutro mozda i pripita ili droga ko zna.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/p...tkrivena-u-dunavu-kod-starih-banovaca/tt7wdzt

CkIk9kpTURBXy82Zjk0ZTg0MTQ4ZDMzM2NlZmY2YmIxMDUxZjE0ZjYwZS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Poslednja izmena od moderatora:
u reku se ne ulazi nocu.
Najbolje bi bilo da se u reku ulazi malo oko plicaka i to je to.Kad sam bio srednja skola kupao sam se redovno u reci.Jednom prilikom sam se nasao u nekom vrtlogu i cupao se iz njega 15 teskih sekundi.Mislio sam kraj je ali kao dobar plivac se izvukoh.Usred bela dana lepo vreme.Nikada vise u reku.Nebitno koja je.E sada kruze price da je vidjena i svasta nesto ali bojim se da je u 4 ujutro Dunav hladan,malo popila i nije se izvukla.Ali trebalo bi da bude obdukcija pa da kazu uzrok.Vratila se iz inostranstva umor posao htela se opustiti i eto.Tragedija.

Najbolje bi bilo da se u reku ulazi malo oko plicaka i to je to.Kad sam bio srednja skola kupao sam se redovno u reci.Jednom prilikom sam se nasao u nekom vrtlogu i cupao se iz njega 15 teskih sekundi.Mislio sam kraj je ali kao dobar plivac se izvukoh.Usred bela dana lepo vreme.Nikada vise u reku.Nebitno koja je.E sada kruze price da je vidjena i svasta nesto ali bojim se da je u 4 ujutro Dunav hladan,malo popila i nije se izvukla.Ali trebalo bi da bude obdukcija pa da kazu uzrok.Vratila se iz inostranstva umor posao htela se opustiti i eto.Tragedija.
na dunavu drugar koji je izuzetno snazan i ogroman kad smo bili na brodicu kaze .."aj ja cu malo da plivam porerd camca"..ma kakvi..struja je bila toliko jaka da smo morali da se vracamo po njega.

Ko hoće da vidi šta je rečna struja neka ide na lido i uđe do kolena u vodu. Uopšte mi nije jasno ko se tamo kupa. Uđeš do kolena i goda te skine koliko je jaka struja.
Tako je Mario...Na Lidu se vidi vuče i vuče struja.Bio probao,nesigurno i nikada više.Ali eto ko zna gde se utopila i na koji način.Navodno neki je videli kad je izlazila iz vode.

Istiniti događaj...
Jednom sam bio na proslavi nove godine kod jedne žene. Pijan i drogiran zabunom sam umjesto jakne obukao malu žensku jaknicu pokojne kćeri od vlasnice lokala, koja je napravila samoubojstvo (to se saznalo nakon što je vlasnica digla galamu da je netko odnio jaknu njene mrtve kćeri i zabranila ostatku društva da odu dok ne vrate jaknu. Dok je njih tlačila ja sam u toj jakni doma spavao u svojoj sobi)
Dobro je prošlo...
Ne miješati alkohol i marihuanu...

.

Back